Változott valamely politikai véleményed a Gyakori Kérdéseken található kérdéseknek, válaszoknak hála?
Figyelt kérdés
2021. dec. 22. 23:49
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
28 szavazat
1/12 anonim válasza:
Igen, korábban nem tartottam hülyének az ellenzékieket.
2/12 anonim válasza:
Vélemény?
Az olyan mint a segglyuk. Bàrkinek van, csak senkit nem érdekel.
Tudàsom van és tapasztalatom.
Az nem változik, max növekszik.
3/12 anonim válasza:
2 igazából a segglyuk sok mindenkit érdekel
4/12 anonim válasza:
Csak egy kicsit.
Eleinte szélsőbalos voltam, most Szálasi cuccokba járok.
5/12 molnarmarcell21 válasza:
Ahogy 2-es írta, a Gyakori nem változtatott az alapvető álláspontjaimon, de volt egy-két dolog, amiben kiderült, hogy rosszul tudtam.
6/12 anonim válasza:
Nekem felnyitották a szemem bizonyos kérdések, hogy sajnos valódi veszély az LMBTQ lobbi. Néha egész jó vitákat lefolytatnak itt emberek, és jól látszik, hogy kik maradnak alul az érvekkel. Egy válasz funkciót már régesrégen betehettek volna...
7/12 anonim válasza:
Igen, sokkal rosszabb lett a véleményem ez ellenzéki szavazókról.
8/12 anonim válasza:
Igen. Liberálisabb lettem egy kicsit néhány kérdésben.
9/12 anonim válasza:
Néhány inkább gazdasági jellegű kérdésben jó olvasni több nézőpontot, több olyan is lehet, amire kapásból nem gondolnék. De ez inkább körültekintővé tesz, megváltoztatni nem fog.
10/12 anonim válasza:
Inkább azt mondanám hogy létrejött bennem az hogy én nem tartozok sehova inkább
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!