Mit gondoltok az ilyen nevekről? Hogy például a Lili és a Hanna ilyen gyakori lett.
Figyelt kérdés
Ahova járok táncolni 3 Lili van (köztük én is) 3 Hanna, 3 Réka, , 2 Luca,2 Kincső, 2 Emma.
De vannak például ritka nevüek is.
Annabella, Helka, Szaffi, Panka, Laura, Kála és Dia.
2023. máj. 20. 20:57
1/9 anonim válasza:
Az én lányom egyik nevet sem viseli. A többihez meg semmi közöm.
2/9 anonim válasza:
Most ez a divat, természetes, hogy sok van. Épp ezért 20-25 éven belül megunják az emberek is újra mindenki Erzsébet meg Mária lesz.
3/9 anonim válasza:
Nem az alapján választottam nevet, hogy mennyire gyakori, és pár év, és más lesz a divat.
4/9 anonim válasza:
Nem gondolok róluk különösebben semmit. Nem olyan rosszak. Bár én nem nevezném el így a gyerekeimet.
5/9 anonim válasza:
Felkapottak, ugyanakkor normális nevek nagyon. Régen meg mindenki Bözsi meg Kati volt, mindaddig míg férjhez nem ment, mert akkor már saját neve sem volt, Kis Józsefné lett azt csá.
6/9 anonim válasza:
Mindig vannak névdivatok.
A Laura amúgy nem ritka, tavaly 11. volt a listán. A Panka is gyakori.
7/9 anonim válasza:
Azt gondolom, hogy mikor az uram született, minden kislány Andrea volt, lásd a sógornőm is. Aztán mikor én születtem, anyámék valami különlegeset akartak adni, Henriett lettem, és mit ad isten, a nyolcvanas évek eleján valahogy rengeteg szülőnek jutott eszébe pont ugyanez a roppant ritka név, és hárman voltunk Henik az osztályban.
Amúgy mind szép név, amiket felsoroltál.
8/9 anonim válasza:
Minden korban voltak nagyon gyakori nevek.
9/9 anonim válasza:
Nem szeretnék senkit megsérteni, de az én egyéni ízlésficamom szerint a Lili legalább olyan csúnya név, mint a Hanna. Valószínűleg sosem fogom megérteni, hogy hogy lehet évek óta toplistás név.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!