Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Előfordult már, hogy a vaterán...

Előfordult már, hogy a vaterán-teszveszen vettetek valamit, ami újnak vagy újszerűnek volt hirdetve, és használt volt?

Figyelt kérdés
Nekem most történt ilyen, szomorú vagyok...
2010. okt. 13. 19:58
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne szomorú legyél, hanem céltudatos, írd meg az eladónak és adj negatív értékelést. A szövegesnél írd meg, hogy átverős az eladó.Ezt előbb közöld vele, lehet, hogy az üzletet vissza tudod csinálni.
2010. okt. 13. 20:09
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Újszerűnek volt írva egy next pulcsi szoknyàval, került 3500+ post, erre ezer èves szürke fakó volt a pulcsi, meg a szoknya se rózsaszín volt! Negatívat adtam, le is írtam mi volt vele a gondom!
2010. okt. 13. 20:12
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Férjem monitort rendelt újnak, persze nem volt az! Negatív visszajelzést kapott!
2010. okt. 13. 20:15
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Velem még nem.

Szerintem mielőtt negatívot adnál az eladónak, beszélj vele, lehet, hogy meg tudjátok oldani úgy, hogy vissza fizeti a termék árát, Te pedig vissza küldöd, amit vásároltál. Nem kell rögtön lenegatívozni, azzal nem kapod vissza a pénzed.

2010. okt. 13. 21:25
 5/7 anonim ***** válasza:
Egy triciklit vettem,ami kicsit törött volt a csomagtartójánál és szivacsrésznél töredezett. Írtam az eladónak,de nem problémáztam vele,csak közöltem a hibákat. Elnézést kért,hogy az egyiket nem mondta,a másik hibát ő nem vette észre. Szerintem is előbb beszélj az eladóval,hátha meg tudtok egyezni.
2010. okt. 13. 23:07
 6/7 anonim ***** válasza:
Nálunk a monitorral nem volt semmi baj, nem is volt drága, de hülyének nézett, hogy új, még én küldözgessem vissza?
2010. okt. 14. 09:39
 7/7 anonim ***** válasza:
Szia! Én vettem újszerűnek hirdetett ruhát, amit még ki a kertbe sem adnék ki a gyerekre (bolyhos, foltos volt, töredezett mintával). Hozzáteszem, hogy vettem már játszós kategóriás ruhát is onnan, de ott tudtam, hogy kb. mire számítsak.
2010. okt. 14. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!