Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Wellnes másfél éves kicsivel?

Wellnes másfél éves kicsivel?

Figyelt kérdés
Lassan eljön az idő mikor is nyaralunk kicsit(5nap4éjszaka).Múlt évben tengernél voltunk egy álom nyaralás volt az akkor 7hónapos babánkal.De most már itt van az a idő amikor egy percet sem ül meg és igen lehet a mi hibánk is,de nagyon akaratos és nagyon de nagyon tud sírni könnyek nélkül.Próbálom nagyon jól kezelni de itt a nyaralás és félek,ezert se megyünk idén tengerhez+valamiert max két órát bír kocsiban ülni!Szeretnénk pihenni és úgy választottunk helyszint hogy neki a lehető legjobb legyen!De tartok tőle,hogy mi lessz az étkezéseknél stb.Vizet imádja azzal gond nemlessz.Anyukák ilyen korú gyermekkel hogy telt a nyaralásotok?köszönöm ha megosztod 😊
2023. júl. 13. 16:45
 1/8 anonim ***** válasza:
93%

Teljesen gyerekfüggő. Ha nagyon sírós-hisztis-izgága a gyerek, akkor biztos nem wellnessezni mennék egy hotelba, mivel azzal másokat is zavarhatunk, akik pihenni szeretnének!

Ilyenkor jobb egy nyaralóház vagy apartman, ahol senkit nem zavar egy üvöltő csecsemő. Vannak jacuzzis- szaunás nyaralók, ahol minden wellness igény kielégülhet. Saját konyhában jobban el tudod készíteni a gyerkőcnek a kajáját is és nem kell illedelmesen ücsörögnie az etetőszékben órákig, amíg ti megkajáltok. Szerintem ez sokkal praktikusabb és kényelmesebb megoldás mindenkinek. Én ezt a verziót preferálom mióta kisgyerekem van.

2023. júl. 13. 16:54
 2/8 anonim ***** válasza:
93%
A mi gyerekünk jól érzi magát és normálisan viselkedik wellness szállodában és a tengerparton is. Nem azért megyünk nyaralni, hogy máshol főzzek.
2023. júl. 13. 17:27
 3/8 anonim ***** válasza:
83%

Másfél éves lányommal pont voltunk (belföldön) kifejezetten gyerekbarát wellness-szállóban, de ez nektek nem segít, mert (akkor még :D ) ő nyugis, csendes, könnyen kezelhető lányka volt. Most 3 éves, már megint nem releváns a helyzetünk, mert ugye már nagyobb, lehet vele beszélni, ismeri és betartja a szabályokat (már amikor), de azért még eléggé izgága, szóval most pl pont kerülöm az éttermezéseket vele.

De amúgy ha csak a sírástól félsz, akkor én mennék bárhová. Lehet az új hely annyira izgalmas és új lesz neki, hogy nem akar majd hisztizni. Persze igaz lehet az ellenkezője is, de amíg nem próbáljátok, addig nem tudjátok meg :D Igazából gyerekkel a nyaralás egy bizonyos korig (amíg nincsenek el teljesen magukban/egész nap animátorokkal) nem pihenés, akár sírós akár nyugis az a gyerek.

2023. júl. 13. 17:29
 4/8 A kérdező kommentje:

Májusban voltunk Szarvaskúton szintén wellneshotel,de csak rövid időre mentünk ott nem volt probléma de azért 5nap az más!Azt azért nem írtam,hogy nagyon jó kislány csak hát eljött ez a korszak is nála.Nem azt írtam,hogy non-stop sir,de hát ha valami nem úgy van ahogy ő akarja akkor tud hisztizni,de szerintem a kicsik többsége ilyen!

Köszönöm mindenkinek a véleményt/tapasztalatot!

2023. júl. 13. 18:29
 5/8 anonim ***** válasza:

En biztosan nem mennék ilyen helyre

Nekem 20hónapos a lányom. Izgága, nem tud megülni, ha valami nem tetszik neki ordít. (Amugy dackorszak). Most vigyem el egy olyan helyre, ahol más meg pihenni szeretne, de helyette hallgathatja a lányom hisztijeit?! Kizárt.

Mi ezért idén egy olyan nyaralót bérlünk, ahol csak mi leszünk, lesznek a nyaralóban extra dolgok (jakuzzi, szauna, szoli, medence). A nyaralótól egy köpésre egy fürdő, illetve a balaton sem táv.

Jól is érezhetjük magunkat, mert ez is wellnes. De mégsem zavarunk senkit vele.

(Tavaly simán mentünk wellnesbe vele. Idén nem)

2023. júl. 14. 08:20
 6/8 A kérdező kommentje:
Hat ha tudtam volna kivenni ilyen nyaralót akkor hidd el nem itt kérdeznék!azért az árakat is nézzük!ez bababarát hotel.most már teljesen mindegy,le van foglalva!
2023. júl. 15. 06:54
 7/8 anonim ***** válasza:

Mi sem tudtunk, felcsaptuk a netet és kerestünk.

Olcsóbban kijöttünk, mint egy hotellel.

Ha meg már le van foglalva, akkor nem értem minek írtad ki ezt a kérdést 😊😅

5#

2023. júl. 15. 07:01
 8/8 A kérdező kommentje:
Borzasztó jó áron megyünk a hotelbe(eleve 40%lemegy az árból),ennyiert a googlen se találtunk medencés nyaralót!ha jobban elolvastad volna a kérdést "Anyukák ilyen korú gyermekkel hogy telt a nyaralásotok?"
2023. júl. 15. 08:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!