Kezdődő koszmó kezelésére tervezek venni abc bioderma koszmó elleni krémet. Tapasztalatok?
Babé koszmó elleni sampon. Én azt állandóan használom nekik, nem is voltak koszmósak soha. Nagylányom volt egyszer, akkor ajánlották.
Viszont ha már van neki, azt babailajjal, olivaolajjal be kell áztatni, sűrű fogú fésűvel óvatosan lekaparni és utána ha használod a babét soha többé nem lesz neki.
Az olajat én is ajánlom. Nálunk a sima gyógyszertári napraforgó olaj (580 ft) vált be.
Már eléggé koszmós volt az 1 hónapos kisfiam feje, este, fürdés előtt 1 órával bepacsmagoltam a fejét viszonylag vastagon, rátettem egy vékony sapkát, majd fürdésnél Gabi samponnal alaposan lemostam.
Pár nap alatt eltűnt a koszmó, és még nem jött vissza. Most 5 hónapos.
Köszönöm a válaszokat! Vègülis az uriage baba samponja jött be. Babét nem akartam a szalicil miatt.
Pár hajmosás után eltűnt! Gyönyörűen és kíméletesen el lehetett tüntetni miután felázott picit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!