Amikor csiklandozom a kisfiam már pár másodperc után nagyon könyörög, hogy hadjam abba. Én eddig úgy gondoltam, hogy ez természetes, mármint hogy ha valakit csikiznek az könyörög hogy hadják abba de most az egyik barátnőm mondta, hogy szerinte abba kéne hagynom ha könyörög még akkor is ha csak pár másodperig tartott a csikizés! Ti hogy szoktátok csinálni a gyerekeitekkel?
Fuh, még egy rendkívül értelmes szülő, akinek muszáj volt szaporodnia...
2023. júl. 8. 21:38
22/32 anonim válasza:
A helyesírás a minimális emberi képességek egyike. Van még mit tanulnia igen sok téren, kedves 'anyuka'.
2023. júl. 8. 21:41
23/32 anonim válasza:
Ne dőljetek be neki.
Ezek erre élveznek, hogy ilyen nyilvánvaló baromságot találnak ki, és próbálnak kommentháborút generálni.
Szánalmas.
2023. júl. 8. 22:02
24/32 anonim válasza:
Én csak azon morfondírozom, hogy a 'hagynom' szót miként tudtad helyesen leírni, ha a 'hagyjam'-ot nem.
2023. júl. 8. 22:19
25/32 anonim válasza:
24.
A "J" betű zavarta be.
Azt hitte a d+j=gy
2023. júl. 8. 22:39
26/32 A kérdező kommentje:
Kezd nagyon betegé válni a világ, ha a szülő, aki megcsiklandozza a gyerekét már rögtön kínzással van vádolva. A csiklandozás fontos része a szülő-gyerek kapcsolatnak. Ha a helyesírás bajnokai esetleg olvasni is tudnának akkor tudhatnák hogy, Vekerdy Tamás a talán legnevesebb magyar gyermekpszichológus is ezt írta!
2023. júl. 9. 17:41
27/32 anonim válasza:
Nem azzal van a baj, ha a szülő megcsiklandozza a gyereket, azzal van a baj, ha ezt kifejezetten annak ellenére teszi, hogy a gyerek kéri, hogy ne...
2023. júl. 9. 17:49
28/32 A kérdező kommentje:
De hát minden gyerek sőt felnőt is akit csikiznek, rögtön könyörög, hogy hagyják abba. Pedig, egy rövid ideig, biztosan élvezik. Az én kérdésem pontosan erre vonatkozik, hogy mennyi ez az idő!
2023. júl. 9. 18:05
29/32 anonim válasza:
Nem, nem mindenki könyörög, az én gyerekem pl szereti, amint abbahagyom, emeli is a karját a magasba, hogy csikizzem újra. Még így sem csikizem sokat, mert tudom, hogy nem tesz jót. Soha nem kérte, hogy hagyjam abba. Amint kérné, azonnal abbahagynám.
Én utálom, ha csikiznek, én meg is ütnélek, ha kérésre be nem fejezed. Majd ha a gyereked is képen vág egyszer, akkor talán felfogod, hogy van, aki nem szereti...
2023. júl. 9. 18:30
30/32 anonim válasza:
Időre vagy kíváncsi? Hmm.. 2 másodperc? Vagy az neked túl kevés?
Az, ha valakit megcsikizek, (tehát odanyúlok, de nem folytatom), azzal nincs probléma. Itt a probléma az, hogy te valószínűleg ezt hosszú percekig csináltad, hisz akkor a gyerek nem könyörgött volna hogy hagyd abba.
Szóval tessék, itt a válaszod, maximum 2 másodperc.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!