Mikor hadjam abba?
Figyelt kérdés
Amikor csiklandozom a kisfiam már pár másodperc után nagyon könyörög, hogy hadjam abba. Én eddig úgy gondoltam, hogy ez természetes, mármint hogy ha valakit csikiznek az könyörög hogy hadják abba de most az egyik barátnőm mondta, hogy szerinte abba kéne hagynom ha könyörög még akkor is ha csak pár másodperig tartott a csikizés! Ti hogy szoktátok csinálni a gyerekeitekkel?2023. júl. 8. 14:53
11/32 anonim válasza:
Időről időre felbukkan itt egy csikizős-köldökbe fújós perverz... Csak mondom...
13/32 anonim válasza:
Én is gyűlöltem, ha csikiztek. Apám volt, hogy le is fogott, a hasamba fújt, nem vett komolyan, mert nevettem közben - ez reflex - de ömlött a könnyem, olyan rossz volt. (Semmi hátsó szándéka nem volt, ez teljesen biztos, ő azt hitte, hogy mókázunk.) Azt érte el vele, hogy senkinek nem hagyom, hogy a hasam környékén hozzám érjen szájjal.
Az egyik ismerősömet anno a bátyja addig csikizte, amíg be nem pisilt. Biztosan rohadt vicces lehetett, az ismerősöm azóta pszichésen dadog.
Csikizzenek téged, kérdező, ha akarod, te meg hagyd békén azt, aki arra kér!
14/32 anonim válasza:
Szadista vagy. Ha szól, hogy ne, akkor ne csikizd. Ha nem jut szòhoz a nevetőreflextől, akkor pedig szòlni sem bìr.
16/32 anonim válasza:
Egyáltalán hány éves gyerekről van szó?
17/32 anonim válasza:
Azonnal HADD abba ezt a tevékenységet!
18/32 A kérdező kommentje:
Tíz éves a kisfiam.
2023. júl. 8. 18:45
19/32 anonim válasza:
Ha téged elkezdenek mondjuk bottal szúrkálni, te meg mondod, hogy ne, sőt, könyörögnél, akkor szerinted a másik mikor HADJA abba?
Basszus, ha szereted a gyerekedet egy kicsit is, el se kezdd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!