Mikor hadjam abba?

Figyelt kérdés
Amikor csiklandozom a kisfiam már pár másodperc után nagyon könyörög, hogy hadjam abba. Én eddig úgy gondoltam, hogy ez természetes, mármint hogy ha valakit csikiznek az könyörög hogy hadják abba de most az egyik barátnőm mondta, hogy szerinte abba kéne hagynom ha könyörög még akkor is ha csak pár másodperig tartott a csikizés! Ti hogy szoktátok csinálni a gyerekeitekkel?

2023. júl. 8. 14:53
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
96%
Ne csiklandozd. Ha valaki könyörög, hogy ne csináld, az azért van, mert nem szereti.
2023. júl. 8. 14:57
 2/32 anonim ***** válasza:
98%
Csiklandozás helyett inkább először tanítsd meg a gyerekednek hogy a 'hadjam'-ot helyesen úgy írják hogy 'hagyjam', így felnőtt létére nem egy sötétség lesz
2023. júl. 8. 15:05
 3/32 anonim ***** válasza:
91%
Rosszul írtad, a hagynom helyett hadnom kell 🤣
2023. júl. 8. 15:06
 4/32 A kérdező kommentje:
Hülyeség. Ha valakit csikiznek az könyörög hogy ne csikizék, ez automatizmus. Mégis minden gyerek szereti ha az anyukája csikizi. Itt csak a csikizés hossza a kérdés!
2023. júl. 8. 15:08
 5/32 anonim válasza:
99%
Hát én rohadtul utáltam, mikor csikiztek, nekem is voltak ilyen kedves rokonaim, akik szerint jaj de vicces volt, meg mindenki szereti, de nekem egész konkrétan fájt... Ha azt kéri, hogy ne csikizd, akkor azért kéri, mert azt akarja, hogy ne csikizd. Hogy várod tőle, hogy később tudjon a saját testével kapcsolatban határokat húzni, ha te is telibesz.rod? Jézusom 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
2023. júl. 8. 15:10
 6/32 anonim ***** válasza:
100%
Én gyűlölöm, ha bárki csikiz, és ha megkérem rá, sőt, könyörgön, hogy ne tegye, az azért van, mert NEM szeretem ha csiklandoznak. (5 évesen sem szerettem, így a szüleim nem csinálták) Ha tetszene neki, akkor csak nevetne, de így csak azt fogod elérni, hogy legközelebb ne menjen oda hozzád.
2023. júl. 8. 15:15
 7/32 anonim ***** válasza:
98%

Ez valami perverz már megint.

Jelentve.

2023. júl. 8. 15:19
 8/32 anonim ***** válasza:
98%
Remélhetőleg tényleg csak mese, különben szegény gyerek....
2023. júl. 8. 15:23
 9/32 anonim ***** válasza:
98%

Te beteg vagy. Ha valaki könyörög hogy hagyd abba akkor hagyd abba. Azért kéri mert nem szereti!

Barom...

2023. júl. 8. 15:29
 10/32 anonim ***** válasza:
98%

[link]

Tessék, itt van 3 cikk is, hogy miért nem kell csikizni a gyereket,pláne nem akarata ellenére.

2023. júl. 8. 15:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!