Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kései anyasággal való megbarát...

Kései anyasággal való megbarátkozás, de hogyan?

Figyelt kérdés
25 éves koromra terveztem az elsőt, de 24 évesen mentünk szét életem szerelmével, majd 3 évig egyedül voltam, ebből 2 évig nem akartam magamnak senkit. Aztán megtaláltam a mostani páromat. 1 éve próbálkozunk a babával, mert csak onnantól volt ideális minden. Ha most lennék terhes, akkor is már 33 lennék. Tudom, hogy ez már tök normális, vannak, akik 40 felett is szülnek, de nekem ez idegen.
2023. júl. 4. 11:07
1 2 3
 21/29 babyboom567 ***** válasza:
Különben megérne 1-2 beszélgetést ez a dolog egy szakemberrel(még akár egy védőnővel is),mert lehet csak valami más miatt van benned gát.Csak azt kellenbe eldöntened, hogy akarsz -e gyereket, és így ahogy vagy a tőled telhetőt meg tudod/akarod adni neki.Ennyi az egész.Tök mindegy anyád milyen volt, és kamaszként ,hogy élted meg a viszonyotokat,az már elmúlt.Rengeteg időd van dolgozni magadon, és a gyerekek erre nagy felület,hogy önmagunkba nézzünk,és kihozzuk mindenből amit tudunk(vagy lehet).
2023. júl. 4. 17:40
 22/29 anonim ***** válasza:
84%

Kései anyaság :D

Hát kössz, azt hittem 40 évet írsz.... 🤦‍♀️

2023. júl. 4. 18:19
 23/29 anonim ***** válasza:
77%

Én késői gyerek voltam, és nekem ez tetszett, hogy 13 és 11 év volt a tesóim között.

Én 18 és 20 évesen szültem, szerettem volna 3.at úgy ahogy én is lettem, de az anyagi nem volt ott, így mikor anyagilag megengedhettük akkor született a 3.,így nálunk 19 és 21 év van a nagyok és a kicsi között. Azt bánom, hogy nem pár évvel előbb jött össze mert akkor már 4 lenne

2023. júl. 4. 20:58
 24/29 anonim ***** válasza:
76%

Ó, hát, segítek én neked. 16 éves koromtól akartam gyereket folyamatosan, mindig. Először a naaaagy szerelemtől, akivel 20 évesen szakítottam. (Azt így se bánnám, ha tőle lett volna.) Aztán további, már nem olyan nagy szerelmektől.(Ott már van olyan, akinél bánnám.) Aztán 40pluszosan egy vetélésig sikerült eljutnom, egy donorral. Aztán szépen sikerült megbarátkoznom a gondolattal, hogy egyáltalán nem akkor lesz, amikor akartam és egyáltalán nem attól lesz, akitől akartam és egyáltalán semmi nem olyan lesz, amilyennek akartam. És ma már csak az érdekel, hogy LEGYEN! Szóval valahányszor elkeseredsz, gondolj rám és rögtön eszedbe jut, hogy milyen szerencsés vagy😁

Amúgy meg nem gondolom, hogy begyepesedett lennék. Kölykökkel foglalkozom, teljesen jól kijövök velük így vénen is. Lelkileg nem muszáj megöregedni. Jó, kütyükben nem vagyok túl jó, nem is érdekelnek, de a minimált hozom. Mellesleg, bízom benne, hogy a gyerekemnek lesznek barátai, amihez "öreg" vagyok, legfeljebb majd velük beszéli meg.

2023. júl. 4. 22:07
 25/29 anonim ***** válasza:
72%
Nézd, miután jött és ment a 25 éves korod, gyerek nélkül, azóta szerintem minden évben meg kellett barátkoznod a gondolattal hogy minimum ennyi idős leszel, mire. 33 még amúgy is fiatal kor, nekem egy ismerősöm se szült 30 alatt, most meg már nagy családjuk van. 33 évesen a 25 év ideáljához ragaszkodni full fölösleges, 8 éve el kellett volna engedned.
2023. júl. 5. 10:52
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
Viccelsz? nálunk egy teljesen átlag életkor.50 évesen a legtöbb embernek az általános iskolából sem ballag el a gyermeke.
2023. júl. 5. 12:27
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
Oviban csak egy 30 év alatti anyuka volt a fiam csoportjában. Ő egyből gimi után szült.
2023. júl. 5. 12:35
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
Fogadd el, hogy az élet nem úgy működik, hogy te kitalálsz valamit és az úgy lesz :D
2023. júl. 5. 16:02
 29/29 anonim ***** válasza:
100%

Hozd be a lemaradást.

Ehez nem kell nagy logika , sem nagy filozás.

Légy hálás azért amid van es hogy lehet egyáltalán gyereked

2023. júl. 5. 20:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!