Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kései anyasággal való megbarát...

Kései anyasággal való megbarátkozás, de hogyan?

Figyelt kérdés
25 éves koromra terveztem az elsőt, de 24 évesen mentünk szét életem szerelmével, majd 3 évig egyedül voltam, ebből 2 évig nem akartam magamnak senkit. Aztán megtaláltam a mostani páromat. 1 éve próbálkozunk a babával, mert csak onnantól volt ideális minden. Ha most lennék terhes, akkor is már 33 lennék. Tudom, hogy ez már tök normális, vannak, akik 40 felett is szülnek, de nekem ez idegen.
2023. júl. 4. 11:07
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
Én 25 éves voltam, amikor összejöttem a párommal. De csak 34 évesen született meg az első gyerekem, pedig 30 év előtt szerettem volna anya lenni. De így alakult, ezt dobta az élet. Ezt el kell fogadni, változtatni nem tudsz rajta. Vannak, akik 40 évesen szülnek, hozzájuk képest egyáltalán nem késő ebben a korban gyereket vállalni. De ha ez ennyire zavar, és úgy érzed, nem tudnál gyereket vállalni már,akkor az is opció, hogy lemondasz róla.
2023. júl. 4. 12:27
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Úgy barátkozz meg vele, hogy örülsz neki, hogy nem 24 évesen szültél, mert már egyedülálló anya lennél, és így, most van esélyed arra, hogy a legalkalmasabb emberrel alapítotok családot. (Amire készüljetek tudatosan, hogy MINDEN kapcsolatot - hosszabb-rövidebb időre - megborít a gyerek érkezése)
2023. júl. 4. 12:27
 13/29 anonim ***** válasza:
63%

Szerintem sok pozitív oldala is van 30felett gyereket vállalni. Én sokkal tapasztaltabb,nyugisabb,lazább vagyok,valahogy sokkal jobban élvezem,mint anno 24 évesen. (Akkor szültem először)

Tényleg ne kezdjük már temetni a harmincas anyukákat,könyörgöm🤣

2023. júl. 4. 12:45
 14/29 anonim ***** válasza:
79%

Az elsot 22 evesen szultem,a masodikat 31 evesen ..megjegyzem en is lazabb vagyok most,mint 22 evesen.

En nem erzem ugy,hogy egy 33-34-35 eves not kesoi anyanak kene nevezni.

2023. júl. 4. 12:52
 15/29 A kérdező kommentje:

Azért (is) állok hozzá negatívan, mert anyám 32 évesen szült, az öcsémet 35, és nem tudott haladni a korral, nagyon nagynak éreztem a korkülönbséget, nem tudtuk megérteni egymást.

És ha most terhes lennék, 33 évesen szülnék, akkor már 50+ lennék a középiskolai ballagásán.

2023. júl. 4. 14:18
 16/29 anonim ***** válasza:
94%
Nem olyan öreg az az 50+, csak 33 évesen tűnik annak. De ha így gondolod, inkább ne szülj.
2023. júl. 4. 14:34
 17/29 anonim ***** válasza:
65%
Hát ha meg ennyire zavar,ne szülj🤷🏼‍♀️
2023. júl. 4. 14:42
 18/29 anonim ***** válasza:
97%
Az, hogy te mennyire tudsz haladni a korral, az csak rajtad múlik, nem anyádon. Nem értem a problémádat.
2023. júl. 4. 14:55
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Hát ne légy begyöpösödve. Ha 50 évesen e leszel akkor már most is az vagy. Amúgy tényleg az vagy 😃
2023. júl. 4. 15:26
 20/29 babyboom567 ***** válasza:
86%

Az hogy anyukád nem tudott haladni a korral, nem az életkorából adódott,hanem a személyiségéből.

Engem anyám 23 évesen szült ,mégsem tudott haladni a korral, mert nem akart.

Még viccnek is rossz a 33 éves kort,kései anyaságnak hívni.A legjobb kor szerintem.

2023. júl. 4. 17:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!