Hol kezdődik a jó trambulin?
Mérete legalább 360+ legyen !
Legyen lehetőség arra hogy alkatrészt tudjak hozzá vásárolni(magyaran ne kelljen az egesz trambulint kidobnom ha nem muszaj)
Vallaljanak ra garanciat
Biztositsak nekem hogy x évig tuti tudnak nekem hozza alkatreszt adni ha kell!
Uv allo,rozsda mentes
Terhelhetősége legyen 130kg legalább
Lérta,nehezékek hozzá
Miket kell még figyelembe vennem?
Igen tudom ezek a trambulinok indulnak 200 ezer ft tol
9
Egyetlen egy ember keves lenne ahhoz hogy a valaszod ilyenszinten le legyen pontotva hogy 0-a
Egyebkent senkit se ertekeltem se negativ se pozitiv iranyba. Ezekkel nemszoktam foglalkozni
1-es vagyok. Nyugodtan le lehet pontozni, de hidd el tapasztalatból mondom.
Lakóparkban lakom, ahol minden ház udvarán van trambulin és mindegyik recseg-ropog-nyikorog. Nem az időjárás viszontagságai miatt!! Hanem mert ez egy rugós szerkezet és alapból ilyen hangja van.
Akinek nincs kisgyereke azok a szomszédok őrjöngenek, már a lakógyűlésen is téma volt, hogy zavaró a trambulin hangja. Úgyhogy a vasárnapi csendes munkavégzésre való tekintettel (van valami ilyesmi törvény) màr nem használhatják a gyerekek a trambulint vasárnap...
Csak szóltam, ha esetleg neked is ilyen kötekedős szomszédod lenne, akkor erre számíthatsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!