Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hol kezdődik a jó trambulin?

Hol kezdődik a jó trambulin?

Figyelt kérdés

Mérete legalább 360+ legyen !

Legyen lehetőség arra hogy alkatrészt tudjak hozzá vásárolni(magyaran ne kelljen az egesz trambulint kidobnom ha nem muszaj)

Vallaljanak ra garanciat

Biztositsak nekem hogy x évig tuti tudnak nekem hozza alkatreszt adni ha kell!

Uv allo,rozsda mentes

Terhelhetősége legyen 130kg legalább

Lérta,nehezékek hozzá

Miket kell még figyelembe vennem?

Igen tudom ezek a trambulinok indulnak 200 ezer ft tol

2023. júl. 1. 10:52
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

9

Egyetlen egy ember keves lenne ahhoz hogy a valaszod ilyenszinten le legyen pontotva hogy 0-a

Egyebkent senkit se ertekeltem se negativ se pozitiv iranyba. Ezekkel nemszoktam foglalkozni

2023. júl. 1. 13:37
 12/13 anonim ***** válasza:
53%

1-es vagyok. Nyugodtan le lehet pontozni, de hidd el tapasztalatból mondom.

Lakóparkban lakom, ahol minden ház udvarán van trambulin és mindegyik recseg-ropog-nyikorog. Nem az időjárás viszontagságai miatt!! Hanem mert ez egy rugós szerkezet és alapból ilyen hangja van.

Akinek nincs kisgyereke azok a szomszédok őrjöngenek, már a lakógyűlésen is téma volt, hogy zavaró a trambulin hangja. Úgyhogy a vasárnapi csendes munkavégzésre való tekintettel (van valami ilyesmi törvény) màr nem használhatják a gyerekek a trambulint vasárnap...

Csak szóltam, ha esetleg neked is ilyen kötekedős szomszédod lenne, akkor erre számíthatsz...

2023. júl. 1. 13:43
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekünk spartan van
2023. júl. 1. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!