Hol kezdődik a jó trambulin?
Mérete legalább 360+ legyen !
Legyen lehetőség arra hogy alkatrészt tudjak hozzá vásárolni(magyaran ne kelljen az egesz trambulint kidobnom ha nem muszaj)
Vallaljanak ra garanciat
Biztositsak nekem hogy x évig tuti tudnak nekem hozza alkatreszt adni ha kell!
Uv allo,rozsda mentes
Terhelhetősége legyen 130kg legalább
Lérta,nehezékek hozzá
Miket kell még figyelembe vennem?
Igen tudom ezek a trambulinok indulnak 200 ezer ft tol
Csak egy tipp: ezek a trambulinok iszonyatosan recsegnek. Borzasztó idegesítő, amikor ugrál rajta a gyerek.
Szerintem, ha ennyi kitételed van, ezt a szempontot is vedd figyelembe. Nehogy megvedd 2-300.000 ft-ért, aztán kuka legyen, mert rájössz, hogy baromi hangos vagy esetleg a szomszéd szólongasson érte állandóan. Sajnos tapasztalat...
Biztos hogy mindegyik?
Fokepp ha figyelve is van es nincs kinthagyva az udvaron egesz evbe?
A trambulinhoz nem tudok sokat hozzászólni. Ami segítség lehet, hogy én a dechatlonban venném.
Ha rendeltetésszerűen használjátok és tönkremegy, akkor ott garanciában cserélik és nem problémáznak rajta sokat, ráadásul tapasztalatom szerint nem árulnak nagyon rossz minőséget pont ezért (kivéve a futáshoz a táskában az italosflakon, azt mi kb. 3 havonta visszük vissza cserélni, de jobbat még nem találtunk máshol se).
Az ALDI-ban szokott lenni 3 m és 4 m átmérőjű is. Ezekhez kaphatók pótalkatrészek is: ugrófelület, szegélyborítás, védőháló.
Nyári szezon után néha igen olcsón kiárusítják, mert nem akarják tárolni a következő nyárig.
4
Igen dechatlonba neztuk miis ! :)
Ott talaltunk olyat amire azt mondtuk hogy oke valahol itt kezdodnenek a trambulinok
Csak gondoltam meger egy kiirast,hatha valaki tudna valami megjobbat
Vagy valami tippet,tanacsot,tapasztalatot adni trambulin kapcsan 😊
5
Nekunk jovohetre kene
Szuletesnapi ajandek lenne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!