Szoktatok slagal vizet engedni a trambulinba, miközben a gyerekek ugrálnak?
Egy kisgyerekes csoportban láttam az ötletet és mindenki el volt ájulva, milyen klassz. Volt aki vízi lufikkal szórja tele, amire ráugrálnak a gyerekek.
Tudom hogy paramami vagyok, de nekem ezek kicsit balesetveszélyesnek tűnnek. Viszont mivel ezzel a véleménnyel egyedül voltam, így gondoltam megkérdezek másokat is.
Végülis nem történhet épp elég baj a gyerekkel, én is csináljak +1okot amiért rohanhatok a kölyökkel a kórházba, hogy aztán sajnáljon a fészbukk népe...
Nem, nem vagy paramami. Vagy ha te az vagy, akkor én is. Nyilván baleset veszélyes, nem kicsit. A lufin elcsúszik, a slagosnál, meg ha belemegy a víz a szemébe, megijed kész a baj.
Akkor megnyugodtam, hogy nem én vagyok fordítva bekötve. Tuti az én gyerekeim is élveznék, de nekem olyan veszélyesnek tűnt. Ha kicsit megázik sem engedem bele a gyerekeket, mert elég csúszós lesz a felülete. A trambulinon meg elég rossz szögben esni és ott a baj. És akkor még essen-keljen a vizes lufikon.
Csak furcsálltam, hogy senki nem gondolta, hogy ebből komoly baj lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!