Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szoktatok slagal vizet engedni...

Szoktatok slagal vizet engedni a trambulinba, miközben a gyerekek ugrálnak?

Figyelt kérdés

Egy kisgyerekes csoportban láttam az ötletet és mindenki el volt ájulva, milyen klassz. Volt aki vízi lufikkal szórja tele, amire ráugrálnak a gyerekek.

Tudom hogy paramami vagyok, de nekem ezek kicsit balesetveszélyesnek tűnnek. Viszont mivel ezzel a véleménnyel egyedül voltam, így gondoltam megkérdezek másokat is.

2021. jún. 29. 16:31
 1/10 anonim ***** válasza:
62%

Végülis nem történhet épp elég baj a gyerekkel, én is csináljak +1okot amiért rohanhatok a kölyökkel a kórházba, hogy aztán sajnáljon a fészbukk népe...

Nem, nem vagy paramami. Vagy ha te az vagy, akkor én is. Nyilván baleset veszélyes, nem kicsit. A lufin elcsúszik, a slagosnál, meg ha belemegy a víz a szemébe, megijed kész a baj.

2021. jún. 29. 16:35
 2/10 anonim ***** válasza:
80%

Nem.

Balesetveszélyes.

2021. jún. 29. 16:37
 3/10 anonim ***** válasza:
82%
Nem csinálnék ekkora hülyeséget. A gyerekek maguktól is képesek épp elég balesetet okozni, nem kell hozzá segítség.
2021. jún. 29. 16:43
 4/10 anonim ***** válasza:
81%
Dehogy csinálnám, balesetveszélyes. Sok a trambulinbaleset, talán pont az ilyen hülyék miatt.
2021. jún. 29. 17:14
 5/10 anonim ***** válasza:
93%
Alapból nem veszek trambulint, mert iszonyatosan veszélyes, nem hogy még tovább rontsak a helyzeten…
2021. jún. 29. 20:44
 6/10 anonim ***** válasza:
69%
Nem, mert van medencéjük is. Pancsolás a medencében, a trambulinban ugrálni lehet. A csúszdát sem fordítom a vízbe, mert az is veszélyes, akkor is ha amúgy jó buli.
2021. jún. 29. 20:51
 7/10 anonim ***** válasza:
93%
A trambulin alapból tök veszélyes.. az egyik leggyakoribb baleset forrás. Eszembe nem jutna még vízzel fellocsolni vagy akár lufikat, labdákat bedobálni...
2021. jún. 29. 21:01
 8/10 anonim ***** válasza:
90%
Pár éve egy kipukkant lufidarabtól fulladt meg egy kislány a szomszéd faluban. Alapból is utálom a lufikat. Szóval nem vagy paramami, csak észnél vagy.
2021. jún. 29. 21:48
 9/10 anonim ***** válasza:
72%
Biztos, hogy nem. Balesetveszélyesnek gondolnám. Elcsúszik, elesik stb. A trambulin nem arra való, hogy slaggal eresszük rá a vizet.
2021. jún. 29. 22:08
 10/10 A kérdező kommentje:

Akkor megnyugodtam, hogy nem én vagyok fordítva bekötve. Tuti az én gyerekeim is élveznék, de nekem olyan veszélyesnek tűnt. Ha kicsit megázik sem engedem bele a gyerekeket, mert elég csúszós lesz a felülete. A trambulinon meg elég rossz szögben esni és ott a baj. És akkor még essen-keljen a vizes lufikon.

Csak furcsálltam, hogy senki nem gondolta, hogy ebből komoly baj lehet

2021. jún. 30. 03:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!