Kínai-magyar párok, hogy oldjátok meg a gyerek(ek) oktatását ?
Mit jelent a nem a legjobb színvonal?
Miért olyan fontos számotokra, hogy kínaiul is tanuljon iskolában?
Biztosan nem íratnám hétvégi iskolába. De ez én vagyok.
"Miért olyan fontos számotokra, hogy kínaiul is tanuljon iskolában?"
Neked nem lenne fontos, hogy a gyereked megtanulja jól az anyanyelvét/apanyelvét? Természetesen erre nem minden országban van lehetőség, de ahol van, ott teljesen érthető, ha ezt a szülő ki akarja használni.
Egyébként a rossz színvonal engem is érdekelne. Miben rossz? Egy általános iskola általában mindenhol ugyanolyan, tanterv szerint haladnak. Vagy a tanárok nem elég megfelelőek számotokra?
Igazából a kérdés az mi a fontosabb ? Hogy gyerek legyen, vagy nonstop az iskolában legyen és csak tanuljon?
Azt elsőre is értettem, hogy félig kínai is, de arra lettem volna kíváncsi van e valami más oka is annak, hogy szeretnétek ha tanulna kínaiul is?
Tehát rendszeresen meglátogatjátok a kínai rokonokat, rendszeresen jártok Kínába, olyan környezetben forogtok ahol több a kínai mint magyar, a jövőben Kínában szeretnétek élni stb stb stb.
Biztos, hogy nem jó a magyar-kínai?
Ugyan nálunk csak német-magyar van, de klasszisokkal veri a sima magyar általános iskolákat, már csak azért is, mert nem állami, jobban fizetettek a tanárok, jobb szakembereket tudnak alkalmazni, mindenre több a pénz, (ugyanakkor nem fizetős).
Az állítólag nem jó színvonal mit takar?
Én inkább választanám a magyar-kínai sulit, plusz próbálnám minél többet vinni olyan helyekre, ahol anyanyelvi kínai emberekkel tud beszélni, akik a kultúrát is ismerik (rokonok, sulis társak stb).
Basszus dolgozz Te is nonstop hétfőtől péntekig...biztos nem menne el annyira az eszem hogy hétvégén is bedugjam az iskolába.
Mikor pihen? Mikor játszik? Mikor lehet gyerek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!