Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Gyerekes szülők, ti hogyan...

Gyerekes szülők, ti hogyan szoktatok készülni a családi nyaralásra?

Figyelt kérdés

Miket vesztek meg, hogyan vásároltok be? Milyen fontos lépések vannak nálatok az előkészületek során? Hogyan zajlik a nyaralni indulás előtti utolsó nap? Hány órakor szoktatok indulni jellemzően?

Összességében: mikre szoktatok odafigyelni amikor készültők elő a nyaralásra?

2023. jún. 27. 12:24
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
61%

6os vagyok. Én is 1 hetesre irtam. 1 és 4 éves gyerekekkel.

1naposra én is indulás elött készülök csak

2023. jún. 27. 14:32
 12/26 anonim ***** válasza:
38%

reggel ősszepakolok magamnak meg lányomnak férjem sajátját pakolja össze ,aztán számba veszem mindent bepakoltam amit szeretem volna azt indulunk külön semmit nem veszek mert szállodába megyünk mindig ahol minden szokott lenni.

ja és 3-4 éjszakára maradunk .

2023. jún. 27. 14:40
 13/26 anonim ***** válasza:
58%

1 hetes nyaralàsról írtam én is de én aznap szoktam bepakolni délelőtt mert általában dél körül indulunk mivel a szállás csak délutántól elfoglalható általában. 3 és 9 éves gyerek, a férjem magának pakol.

Eddig egyedül az évek alatt a nedves Szemüveg törlőkendő és egyszer a kisebb fürdőruhája maradt itthon.

Annyira eldugott helyre úgysem megyünk hogy ne tudnánk bármit pótolni

2023. jún. 27. 14:50
 14/26 anonim ***** válasza:
42%

3 hét múlva indulunk, most kezdtem a listázást, de van amit már majusban megrendeltem a nyaralásra gondolva (spéci naptej külföldről extra érzékeny mindenre allergiás gyereknek).

Nem tudnék egy-két nap alatt elkészülni.

Külföldre megyünk repülővel 13 napra, limitált poggyász, ha nem akarok pótdíjat fizetni, meg kell tervezni.

Még előttem áll a ruhák, fürdőruhák, úszócipők..átnézése. Mindent próbálni, melyik gyerek mit nőtt ki. Idén még nem voltunk strandon, nem volt rá alkalom.

Beszerezni ami hiányzik, transzfer szervezés, biztosítás.

Mivel teljes munkaidőben dolgozunk, pikk-pakk el fog menni ez a kis idő, főleg hogy szinte csak hétvégén van időm intézni.

Nézzétek hülyének, de nekünk ez vált be. 7 és 4 évesek a gyerekek, 4. repülős nyaralásunk.

2023. jún. 27. 14:56
 15/26 anonim ***** válasza:
56%

El nem tudnék úgy indulni, hogy az előző nap derüljön ki, hogy valakire nem jó pl: a fürdőruha (tavaly én híztam ki, hetekig kerestem másikat 😅), vagy hogy túlsúlyos a bőrönd és pakolhatok át.

Gyerekek előtt, sőt amikor én voltam gyerek akkor is listával készültem.

Az okostelefonok előtt menetrendeket, térképeket nyomtattam, úgy készültem.

Rengeteget utaztam egyedül is, magabiztossá tett a felkészülés.

Gyerekekkel is így megyünk. Jellemzően a feladott poggyász már napokkal az indulás előtt teljesen bepakolva.

A kézipoggyász készül el utoljára.

Sose bízok abban, hogy ha kimarad valami, max. ott megvesszük. Nem pazarolnám az időnket arra.

Amikor pelenkásak voltak még a pelenkákat is utaztattam. Volt aki hülyének nézett miatta, aztán amikor az egyik kisboltban se volt méret, akkor megveregettem a vállam. ;) Jó lett volna a sziget fővárosáig utazni csak ezért ahelyett, hogy élvezzük a nyaralást.

Egyébként szervezéssel viszonylag kevés poggyásszal kijövünk. Nem visszük a fél házat, majd csak jól lesz valamire alapon, de ami kell, biztos bekerül.

2023. jún. 27. 17:02
 16/26 anonim ***** válasza:
65%
Én végig szoktam menni a szobakon módszeresen és minden szekrény, polc stb előtt végig gondolom onnan mi kellhet mindent osszerakok egy nagy kupacba, aztán szépen elrendezem a bőröndbe, táskákba. Nagyon ritka hogy kimarad valami.
2023. jún. 27. 17:10
 17/26 anonim ***** válasza:
62%
Utolsó vagyok sosem volt 1 óránal több még bepakolni.
2023. jún. 27. 17:11
 18/26 anonim ***** válasza:
53%
Azért szarakodtok ennyit, mert nagyon ráértek és unatkoztok. Én általában nyaralás előtti nap még dolgozom, este pedig simán bepakolok 1-2 óra alatt.
2023. jún. 27. 17:12
 19/26 anonim ***** válasza:
76%

18, pont azért nem hagyom az utolsó pillanatra, mert indulás előtti nap még dolgozok.

Fenének lenne kedve fáradtan, stresszelve indulni, hogy a reptéren jusson eszembe, hogy valami fontos, nehezen pótolható, vagy pótolhatatlan (pl: vényköteles gyógyszer) kimaradt.

Ehelyett szépen beosztom, és van időm ellenőrizni.

2023. jún. 27. 17:21
 20/26 anonim ***** válasza:
45%
Pont most nyaralunk; három nappal az indulás előtt beraktunk mindent a bőröndbe, akkor kiderült, hogy mi hiányzik, azt megvettük, és írtunk egy listát azokról a dolgokról, amiket közvetlenül indulás előtt kellett elrakni a hátizsákokba.
2023. jún. 27. 18:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!