Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egy 3 evesnek sok a 10 perces...

Egy 3 evesnek sok a 10 perces seta? (Google maps szerint)

Figyelt kérdés
Az ovoda autoval google maps szerint 4 perc lenne, setalva osszesen 10 perc (plusz 2 buszmegallo). Autoval nehezkes a parkolas. A lanyom nem szeret sokat setalni, de ennyit meg ki kene birnia ugye? Ovoda kezdesre lesz pont 3 eves. Ilyesmi utakra meg babakocsit is viszek ha elfaradna egyekent setalunk csak tolom mellette es ha elfarad bekeredzkedik de csigalassu a haladas. Mik a tapasztalatok ti hogy mennetek? Vagy hogy jartok jelenleg oviba?
2023. jún. 26. 07:08
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
94%
Tud ennyit sétálni, de sokkal lassabban, mint egy felnőtt.
2023. jún. 26. 08:07
 12/22 anonim ***** válasza:
78%

Én is csatlakozom az előttem szólókhoz, mióta jár, azóta megyünk sétálni is, egyre többet. Egy órát már simán elsétálgat, most lesz 2,5 éves.

Ha egy 3 éves kihasal 10 perc sétán, ott el lett rontva a dolog.

2023. jún. 26. 09:07
 13/22 anonim ***** válasza:
0%
Az en 3,5 evesem sem setal. 800-900m az ovi, allando cirkusz van, azbut felenel ordit, faj a laba, faradt,minden baja van, reggel azert mert meg faradr, keltem 6 kor. Du meg azert, mert akkor kel fel du i alvasbol es tiszta koma...
2023. jún. 26. 10:00
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Gyerektől is függ, persze, fizikailag bírják, egyáltalán nem sok, sokkal többet szaladgál egyhuzamban, mint 10.perc. (nekem úgy tűnik, megállás nélkül egész nap.) De ha nincs kedve menni, akkor 30 perces út is lehet belőle.

Nálunk fentőtt gyors tempóval 10 perc, lassan sincs 15. Futóbiciklivel tartjuk is a 15 percet. Gyalog az egyik képes 20 perc alatt végigmenni (4 éves), másikkal szenvedés az egész, volt, hogy 40 perc volt (3 éves). De ha nem oviba, hanem a kb ugyanott lévő játszótérre kell menni, akkor 20 perc mind a 2nek. Amúgy meg az állatkerten is simán végigmentek, pedig az se kicsi.

2 hónap van még, lehet gyakorolni is addig.

2023. jún. 26. 10:22
 15/22 anonim ***** válasza:
26%
Simán bírni fogja de az első időkben azért vigyél a biztonság kedvéért könnyű babakocsit, rollert ilyesmit hogy ha mégse akar menni ne kelljen cipelni mert úgy sok a 10perc.
2023. jún. 26. 11:01
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan nem akarom elhinni, hogy 3 evessel nem setaltal meg310 percnel többet. Ez hihetetlen és abszirdom. Ahogy az is, hogy BABAkocsival szállítgatod szerencsetlent. Fél óra sem lenne sok neki, persze ha hozzá van szoktatva..
2023. jún. 26. 12:02
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Sokan járnak autó nélkül az oviba. És a kicsoportba mindenhol a 3 évesek járnak. Úgyhogy te is belegondolhatsz, hogy egy 3 éves 10 percet simán tud gyalogolni.
2023. jún. 26. 12:36
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy sok, már egy 1,5 éves is simán lesétál 10-20 percet.
2023. jún. 26. 13:18
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
az én lányom 3 ėvesen 1km gyalogolt az ovodáig ,babakocsit már bölcsis koråban elraktam,ha elfáradt felvetem vittem egy darabig aztån jött a saját lábán ismėt. igen ovodásal lassaban lehet oda illetve haza ėrni az ovodábol.
2023. jún. 26. 13:36
 20/22 A kérdező kommentje:
Hu hat kaptam hideget meleget 😅 azaz igazsag en is ilyen kenyelmes vagyok mint a lanyom probalom innentol a setahoz szoktatni. Ha nagyon ugy erzem majd hogy lehet kesni fogunk ott kesz opcionak az auto
2023. jún. 26. 14:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!