Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Terhesen 10 perces jóga és...

Terhesen 10 perces jóga és pilátesz nem árt 12 hetes vagyok pl utolsó trimeszterben is lehet?

Figyelt kérdés

#Terhesen torna
2022. máj. 5. 20:24
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Terhesen 10 perc mozgás?

10 perc mozgás még egy haldoklónak sem árt, nem hogy egy egészséges kismamának...

2022. máj. 5. 20:29
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

10 perc alatt az utolsó trimeszterben át sem tudtam öltözni a testmozgásra :D

Jógáztam mindkét terhességemnél heti 1-2 alkalommal 45 percet az utolsó hétig. Szuper volt. Mindkét gyerek 40+5-re született természetes úton és egészségesek.

2022. máj. 5. 20:43
 3/5 anonim ***** válasza:
32%
9.honapig dolgoztam fizikai munkat, mirol beszelsz 🤦🏻‍♀️
2022. máj. 5. 22:26
 4/5 anonim ***** válasza:
74%
Mozogjál ennél jóval többet, a babához kelleni fog az izom és az állóképesség, plusz sokáig nem fogsz tudni újra rendesen edzeni.
2022. máj. 6. 07:18
 5/5 anonim ***** válasza:
Amíg nem érzed úgy, hogy fáradt vagy és kellemetlen, addig nyugodtan lehet 10 percnél többet is. Vki egész terhesség alatt végig dolgozik, a testmozgás nem árt, amíg jól érzi magát benne a kismama és nem erőlteti meg magát.
2022. máj. 6. 07:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!