Éjjel 2 óta 10 perces fájások, ez már szülés lehet?
Nekem hajnalban 10 percesek voltak. Elmentem fürdeni, hajat mostam, ilyesmi. Fél 10-re kellett mennem NST-re, addigra elmúlt minden. Aztán amikor álltam fel a fotelból a vizsgálat végén, ott volt 1 fájás. Poénkodott is a doki, hogy akkor délután találkozunk 3 perces fájásoknál. Hazaértünk, ebédeltünk, utána a férjem elment focizni, én meg ledőltem pihenni. Még mondta is a férjem a babának, hogy várja meg, nehogy addig jöjjön, amíg nincs itthon. 5 körül már megint kezdődött valami, de nagyon kis lájtosak voltak. A férjem fél 6 körül ért haza, még simán átmentünk a szomszédba.
Aztán 7 után már kezdett sűrűsödni. 9-kor szóltunk anyósnak, hogy jöjjön vigyázni a nagyobbra. Aztán 10 után pár perccel indultunk a kórházba, 11:02-re meglett a baba. :D
Szóval nálam el is múltak a rendszeres 10 percesek egy fél napra. Aztán mégis baba lett belőle. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!