Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egy 3 evesnek sok a 10 perces...

Egy 3 evesnek sok a 10 perces seta? (Google maps szerint)

Figyelt kérdés
Az ovoda autoval google maps szerint 4 perc lenne, setalva osszesen 10 perc (plusz 2 buszmegallo). Autoval nehezkes a parkolas. A lanyom nem szeret sokat setalni, de ennyit meg ki kene birnia ugye? Ovoda kezdesre lesz pont 3 eves. Ilyesmi utakra meg babakocsit is viszek ha elfaradna egyekent setalunk csak tolom mellette es ha elfarad bekeredzkedik de csigalassu a haladas. Mik a tapasztalatok ti hogy mennetek? Vagy hogy jartok jelenleg oviba?
2023. jún. 26. 07:08
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
90%
Nem sok. Viszont arra számìts hogy az ő tempójában lesz ez 20 perc is, úgyhogy induljatok el időben.
2023. jún. 26. 07:12
 2/22 anonim ***** válasza:
85%
Nekem màr 2 ès fèl èvesen sokkal többet sètàlt ennèl. Èn onnantòl vittem sètàlni, hogy tudott jàrni. De nem egyszerre hosszù tàvra, hanem fokozatosan szoktatva. Ha ovikezdèsre hozzàszoktatod, akkor menni fog a sèta. Azt szàmold bele, hogy ha nagyon kifàrad az oviban, akkor lehet olyan, hogy màr nem bìrja, de alapbòl ennyi sèta nem sok egy 3 èvesnek.
2023. jún. 26. 07:14
 3/22 anonim ***** válasza:
93%
Ja, előző vagyok. Ovis korukban nem volt még jogsim, és egy olyan városban élünk, ahol nagyok a távolságok, és nem igazán van tömegközlekedés. A gyerekeim 2 éves korukban kezdtek nagyobb távolságokat sétálni, 3 évesen 1 óra már meg se kottyant nekik. Az 1 órát az ő tempójukban kell érteni, felnőttnek ez azért jóval kevesebb lett volna. :)
2023. jún. 26. 07:17
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Bírja. De nincs valami járműve? Roller, kismotor, bicikli? Azokkal még jobb lenne. Mi is rollerrel járunk oviba hasonló távra.
2023. jún. 26. 07:19
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk kb 800 az óvoda. Nekem 10 perc séta, annó a másfél éves, mikor rohadtul ráértünk, 50 éerc alatt gyalogolta le :D Mire oviba mentek, mindhárom szépen elsétált odáig, ha nem is 10, de mondjuk 20 perc alatt, de ebben benne volt 5 perc fűszálnézegetés és ellenkező irányban szaladás.
2023. jún. 26. 07:24
 6/22 anonim ***** válasza:
95%
Ilyen kis gyereknél a séta az sokszor szaladgálást jelent, amit 10 percnél is tovább képes végezni, de az a szülőnek/felnőttnek megterhelő.
2023. jún. 26. 07:27
 7/22 anonim ***** válasza:
64%
Ne haragudjon meg senki de pont az ilyen hozzáállás miatt nem tudnak rendesen sétálni a gyerekek. 3 évesnek babakocsi? Ennyi idősen már akár 1 órát lesétált a fiam és azt is tudta hogy nem szaladgálunk össze vissza. Meg kell tanítani közlekedni, nem félteni hogy jajjj elfárad. Akkor el lesz fáradva. Na puff. 1,5 éves sem volt mikor eltaktuk a babakocsit. Ha tényleg azt láttam hogy sok neki, nem bírja már akkor felvettem de nem úton útfélen
2023. jún. 26. 07:39
 8/22 NTBS ***** válasza:
93%
Dehogy sok. Anno ennél sokkal többet gyalogoltunk, még se volt, lett semmi baj.
2023. jún. 26. 07:43
 9/22 anonim ***** válasza:
91%

Amikor az enyém 3 éves volt, a világból ki lehetett volna sétálni vele.

Ahogy megtanult stabilan járni, már gyalog mentünk minden nap a boltba. Oda-vissza 1-1 km.

2023. jún. 26. 07:49
 10/22 anonim ***** válasza:
94%

Ami a Google szerint 10 perc, az jellemzően nekem 20, a gyerek meg tartja a tempóm.

Ami nekünk kényelmes 10 perc, az gugli szerint 5 és az 350 méter, futva tudom le 5 perc alatt. Ez van.

Egyébként órákat is bírtak sétálni 2-3 között, viszont ha az időtényező számít...

2023. jún. 26. 08:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!