Mit csináljak ha nem tudok kötődni a babámhoz?
Pszichológus ha nem javul.
Én együtt vagyok az apával, az első 2 hétben én sem tudtam kötődni. Pedig nagyon vártuk. Mégsem jött az érzés. Emiatt nagyon magambaroskadtam abbab a 2 hetben. Már kértem pszichológushoz időpontot, de mire odaértem hál isten megoldódott
Mekkora a gyerek és mikor hagyott el az apja?
Idő kerdese alapvetően
Ahhoz, hogy a pszichológus segíteni tudjon, neked is nyitottnak kell lenned, és 100%-ban bízni benne. Esetleg keress egy másik szakembert, mert nem mindenkinek az első lesz a megfelelő.
Szorítok.
Tényleg járj pszichológushoz, és ne egy alkalom után várd a csodát. Ha a saját és a gyereked életét is meg akarod könnyíteni (a kehetőségedhez képest) akkor legyél kitartó.
És közhelynek hangozhat, de idő. Idő, idő, idő. Jobb lesz. Kitartást kívánok, annak a picinek Te vagy az egész világa! Ne ő szívjon azért mert az apja egy gyökér. Na meg nem csak belőle, belőled is van ám a pici.:)
Kitartást!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!