Hová lehet pár órára elmenni, mit lehet csinálni kikapcsolódás gyanánt, mikor sikerül kicsit lepasszolni a gyerkőcöket?
Most erre mit lehet írni?!
Honnan tudjuk hol? Honnan tudjuk mennyi a keret rá? Honnan tudjuk mi érdekel?
Lehet a mancika aludna, mert hónapok óta éjszakázik, a rozsika elmenne egy kiállításra, a micike beülne egy tetoválasra, a bözsike meg megkerülné a földet.
Mi honnan tudjuk, hogs te mit csinálj?
En vagy pihenni szoktam, vagy utolérem magam a takarításban, vagy megcsinálom a körmöm. Na, nagy segítség volt, mi?!
Kedves 3-as. A gyerek nagy boldogság, de az anya is ember, és nem egy mártír, akinek fel kell magát áldoznia a család oltárán, hogy aztán világgá kürtölhesse, hogy ő aztán mi mindent feladott a gyerekéért. Tapasztalatom szerint aki így gondolkodik, annak vagy nincs (még) gyereke, és túlidealizálja az anyaságot, vagy "mindent a gyerekért" mentalitással hamar kiég, vagy úgy neveli a gyereket, hogy folytogatja a szeretetével, és soha nem lesz képes elengedni, és/vagy majd később a nagy igyekezetét érzelmi zsarolási alapnak fogja használni (képes vagy itthagyni anyádat, pedig én mindent megtettem érted! Stb.)
Az "elmenni" azt takarná, hogy itthonról el, amikor nem robotolni akarok és magamban. Amúgy kisvárosban élek. Tetszett amiket írtatok, köszönöm az ötleteket, a párosakat is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!