Más is szokott néha inni miután el aludt a baba?
Figyelt kérdés
Nem szopik és nem ébred fel éjszaka.2020. szept. 22. 18:08
1/19 anonim válasza:
Soha, mert a férjem aggódik, hogy bármi baj történik (a babával) és vezetnie kell. Egyedül meg nem poén 😅
2/19 anonim válasza:
Attol fugg mennyi idos. Gondolom nem olyan picike mar. En szoptattam 4 hos koraig szoval addig nem is volt kérdés, de utana azert olykor olykor lecsuszott 1 pohar bor.
3/19 anonim válasza:
Én szerintem ha már nem szopizik akkor sem fogok, mert félek, hogy valami történik, és mindig vezetésre képes állapotban akarok lenni. De amúgy nem vagyok antialkesz, hiányzik a pár pohár ital...
4/19 anonim válasza:
Persze. Nyílván nem részegségig, de egy pohár bor vagy 1 cider, 1 sör simán lecsúszik.
5/19 A kérdező kommentje:
Jó ezt hallani, hogy nem vagyok egyedül "bűnös"
2020. szept. 22. 19:49
6/19 Derjaderja válasza:
Sőt, miután már napközben nem szopizott, én délelőtt is néha megittam egy fröccsöt kb hetente. Fröccs nálam 1dl bor 2dl szóda. Többet nem,de vmi jó kell az életbe.
7/19 anonim válasza:
Persze, hogy szoktam.
Igaz, már 2 éves elmúlt a legkisebb is, de régebben is volt rá példa (7 hónapos kora óta nem szopik.)
8/19 anonim válasza:
Nem jellemző, mert amúgy sem nagyon iszunk itthon, férjem sem az a sörözős/fröccsözős fajta, én meg kb. félévente egyszer iszom egy pohár vörösbort.
Pár hete megittunk egy üveg pezsgőt, miután elaludt a két lurkó (4 éves fiú, 3 hós lány), de csak mert névnapom volt.
9/19 anonim válasza:
Én múlt héten úgy berúgtam, hogy meztelenül táncoltam a teraszon
10/19 anonim válasza:
Most is egy dinnyés cidert iszogatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!