Nem vagyunk ivósak, de nagy melegekben iszunk 1-1 sört. Fél éves a kisfiunk.
2020. szept. 22. 21:50
12/19 anonim válasza:
Nem. De én soha nem is ittam, a férjem sem. Gyerekek előtt sem.
2020. szept. 22. 22:19
13/19 anonim válasza:
A nyári nagy melegben többször is előfordult, hogy megittunk egy ízesített sört a férjemmel. Illetve hétvégente megszoktunk inni egy-két pohár rozét. De ennyi :)
2020. szept. 22. 23:05
14/19 anonim válasza:
Nem.
Nem azért, mert én jajj de tudatos anya vagyok és alkohol sem lehet a gyerekeim 50 méteres körzetében, hanem mert én már 2 fröccstől annyira bekómázok, hogy reggel 10-ig aludnék legszívesebben. A gyerekeim meg sajnos nem ennyire toleránsak velem szemben, és a kicsi még ébred hajnal 5-kor. Én meg tudom, hogy a halálba kívánnám magamat és a bort is, ha fel kéne keljek.
Szóval ezért nem iszom. :)
2020. szept. 22. 23:34
15/19 anonim válasza:
Nem. Csak akkor iszom ha másra, konkrétan nagyszülőkre van bízva a gyerek. Nem is hiányzik, nem is esik jól. Akkor iszom ha társaságban vagyunk, alkalom van rá.
2020. szept. 23. 07:11
16/19 anonim válasza:
Nyáron esténként nagyon jól tud esni egy rozéfröccs, abból egyet kettőt simán, mondjuk én általában hosszúlépést keverek, az elég lájtos. Meg pár hónapja megláttam vásárlás közben a jó sűrű paradicsomlét a boltban, és megkivantam a bloody mary-t, akkor azt a liter paradicsomlét elpancsoltam erre kb egy hét alatt.
Az, hogy vezetni kell-e, nem izgat ilyen szempontból, mert nincs jogsim, szóval amúgy is anélkül kell megoldani, ha vészhelyzet van.
2020. szept. 23. 07:56
17/19 anonim válasza:
Igen, esténként néha lecsuszik 1-1 sör. Jól tud esni.
2020. szept. 23. 08:57
18/19 anonim válasza:
Szoktam igen. Sört ízesítetett vagy vodkát, whiskyt. Nem vagyok alkesz mielőtt valaki azt hinné.. De nem állandó jelleggel, pl multkor vettünk egy nagy üveg vodkát, az tonikkal elfogyott gyorsan, akkor a melegben este jól esett, most szeptemberben pl már nem iszok ilyeneket, márna teát kívánom csak este melegen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!