A dm-ben a 10 pontos kuponok között szokott saját márkás is lenni? A 75 pontos kupont használhatom saját márkásra is?
Igen, szokott lenni.
Bármire felhasználhatod, akciós termékre is.
Ha feliratkoztál a hírlevélre, akkor mindig tudni fogod mi után jár extra pont.
Évek óta dm rajongó és függő vagyok :D Leírom neked:
- minden hónap első csütörtök-péntekjén van ingyenesen, pont nélkül letölthető 10% végösszegi kupon a dm facebook oldaláról (érdemes őket követni!) 2000 Ft feletti vásárlás esetén beváltható, és csak ezen a két napon
- bár most sok változás volt, de eddig 2 éven át így nézett ki az extra pontok menete: minden páratlan hónapban van extra pont, (először extra 100 pont 4000 ft felett, aztán dupla pont, váltakozva) tehát: január, május, szeptember hónapokban 3 hetet adják az extra 100 pontot, március, július, november hónapokban van a dupla pont.
Általában előtte pár nappal az oldalukon, vagy a face-n kiírják.
Most októberben volt szülinapi ponteső: minden héten más és más márkák vásárlása esetén ötszörös pontokat írtak jóvá.
Ha még nincs beváltható pontod a vaterán rengeteg kupont lehet vásárolni. Termékkuponokat fillérekért lehet venni, végösszegit legutóbb 900 Ft-ért vettem, jokert meg 750 ft-ért. Nekem még így is megéri, mert két pelenkás gyerekem van, egyszerre veszek mondjuk 4 csomag pelenkát (5800 ft/db) meg egyebeket is. A kuponok kerültek 4000 ft-ba elsőbbségi postával, a dm-ben meg spóroltam 8400 ft-ot csak a pelenkákon. Plusz amit még vettem 15 ezerért, abból is lejött 15%. És végre tudtam megint pontokat gyűjteni. :)
Köszi a hasznos válaszokat!
Kedves 2. válaszoló neked külön köszi a részletes leírást. Figyelni fogom a dolgokat!
Mától van az extra 100 pont 2 héten keresztül. :)
És a facebookról letölthető a ma és holnap beváltható 10 % végösszegi kupon. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!