Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hová lehet pár órára elmenni,...

Hová lehet pár órára elmenni, mit lehet csinálni kikapcsolódás gyanánt, mikor sikerül kicsit lepasszolni a gyerkőcöket?

Figyelt kérdés
2023. jún. 18. 23:11
1 2
 1/14 babyboom567 ***** válasza:
3%
nincs ilyen
2023. jún. 18. 23:11
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Hol ? Nem mindegy. hogy Csajagarocsogen a kiskertekben, vagy Pesten a belvarosban eltek.
2023. jún. 18. 23:16
 3/14 anonim ***** válasza:
7%
miért kell lepasszolni, hát nem úgy volt, hogy a gyerek a legnagyobb boldogság a világon, és akinek nincs, az nem élheti át a legnagyobb csodát? hát számomra ami ekkora csoda, azt dehogy passzolnám le egy percre se
2023. jún. 18. 23:23
 4/14 anonim ***** válasza:
81%

Egy jó kötetlen szex, meztelenkedés, közös fürdés biztosan más, mint mikor a gyerek alszik és csendben kell csinálni...

Ezen a vonalon maradva egy páros masszázs pl.

Szolidabban egy mozi, séta a városban, beülni koktélozni, vacsizni, ebédelni.

2023. jún. 18. 23:25
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Mozi
2023. jún. 18. 23:52
 6/14 anonim ***** válasza:
45%

4 hetes volt amikor elmentunk moziba romantikázni. Ha a gyereket nem köti magához anyuka hagyja a mamákat is érvényesülni, papákat akkor nem lesz ezzel baj a későbbiekben.

Ahova ellehet menni:mozi, seta a parkban, egy kave, egy kis barati osszeroffenes egy sorre es egy kor csocsora a helyi kocsmaban akar, etterembe stb...

2023. jún. 19. 00:07
 7/14 anonim ***** válasza:
86%

Engem feltöltött az is, ha egyedül lehettem, nem szólt hozzám senki. Én a babához beszéltem egész nap, mindig mondtam, éppen mit csinálok, mit fogok csinálni, narráltam az egész napunkat (lehet, ennek köszönhető, hogy a lányunknak be nem áll a szája, mióta tud beszélni, és ha éppen nincs mondanivalója, elkezd mondókázni, énekelni:D).

Néha ez fárasztott, és jól esett a csend, hogy nem kell figyelnem, nem kell beszélnem. Így én nagyon szeretek masszíroztatni, testkezelésekre, arckezelésekre járni. Vagy akár jógázni, pilatesezni. Vagy itthon engedni egy nagy kád forró vizet, beülni egy jó könyvvel, jó bor társaságában...

Férjemmel moziba, színházba jártunk az elején, vacsival egybekötve. Ez időben kb. kiszámítható volt, így tudtak a nagyszülők is kalkulálni.

2023. jún. 19. 00:16
 8/14 anonim ***** válasza:
34%
Hát én a Rijksmuseumba mennék Amszterdamban: egyrészt ez erdekel, nekem ez jó kikapcsolódás, másrészt meg itt élek. Anélkül, hogy megadnad a lakóhelye, meg az érdeklődési köröd, igen nehéz bármit is javasolni. Bár nyilvánvalóan fővárosi vagy, ők hiszik azt, hogy Budapesten kívül semmi más nem létezik.
2023. jún. 19. 06:17
 9/14 anonim ***** válasza:
81%
Mi vagy otthon maradunk és kaját rendelünk, játszunk a PS-en és/vagy megnézünk egy filmet, iszogatunk kicsit, mint a réges régi szép időben, amikor nem voltak gyerekeink, vagy elmegyünk étterembe, kocsmába, sétálunk a Duna parton, keresünk valami szimpatikus filmet a moziban vagy színházi előadást vagy ilyesmi. Ha kicsit több órára "passzoltuk" le a gyerekeket, akkor elmegyünk túrázni, keresünk valami olyan útvonalat a Kéktúrán, ami oda-vissza utazással együtt is belefér abba az időkeretbe, amit a nagymamával megbeszéltünk.
2023. jún. 19. 06:39
 10/14 anonim ***** válasza:
82%
mikor bölcsis vagy ovis lesz . mi a férjemel akkoriban kötetlen helyen dolgoztunk igy ha nem volt sok munka akkor elmentünk napközben egy étterembe .
2023. jún. 19. 06:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!