Hová lehet pár órára elmenni, mit lehet csinálni kikapcsolódás gyanánt, mikor sikerül kicsit lepasszolni a gyerkőcöket?
Egy jó kötetlen szex, meztelenkedés, közös fürdés biztosan más, mint mikor a gyerek alszik és csendben kell csinálni...
Ezen a vonalon maradva egy páros masszázs pl.
Szolidabban egy mozi, séta a városban, beülni koktélozni, vacsizni, ebédelni.
4 hetes volt amikor elmentunk moziba romantikázni. Ha a gyereket nem köti magához anyuka hagyja a mamákat is érvényesülni, papákat akkor nem lesz ezzel baj a későbbiekben.
Ahova ellehet menni:mozi, seta a parkban, egy kave, egy kis barati osszeroffenes egy sorre es egy kor csocsora a helyi kocsmaban akar, etterembe stb...
Engem feltöltött az is, ha egyedül lehettem, nem szólt hozzám senki. Én a babához beszéltem egész nap, mindig mondtam, éppen mit csinálok, mit fogok csinálni, narráltam az egész napunkat (lehet, ennek köszönhető, hogy a lányunknak be nem áll a szája, mióta tud beszélni, és ha éppen nincs mondanivalója, elkezd mondókázni, énekelni:D).
Néha ez fárasztott, és jól esett a csend, hogy nem kell figyelnem, nem kell beszélnem. Így én nagyon szeretek masszíroztatni, testkezelésekre, arckezelésekre járni. Vagy akár jógázni, pilatesezni. Vagy itthon engedni egy nagy kád forró vizet, beülni egy jó könyvvel, jó bor társaságában...
Férjemmel moziba, színházba jártunk az elején, vacsival egybekötve. Ez időben kb. kiszámítható volt, így tudtak a nagyszülők is kalkulálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!