Boldogabb, vagy boldogtalanabb lettél azóta, hogy gyereked lett?
Tehát, mi változott az életben? Gondolom, több lett benne a csoda, és több lett benne a munka is. Álmatlanság és gürizés az egyik oldalról, de extázis a másik oldalról, hogy ott a saját biológiai leképződésed. Na de melyik érzelem dominál?
Babakocsit tologatni maga a megtestesült gyönyör, vagy inkább a kötelező kényelmetlenség?
Gyereket altatni hangulatos, chill élmény, vagy nyűg?
Az is érdekel, milyen, mikor már idősebb a gyerek. 6-9 éves. Több az öröm, vagy több a fáradalom bennük?
Tehát a lényeg: Abból a fajta extázisból, ami végigfut az egész testeden, gerincedtől az ujjaid végéig, na abból kevesebb, vagy több lett azóta?
Amúgy is ott írtad, hogy:
"Én foglalkozok vele, de nekem dolgoznom kell távoli városban, így én sem vagyok ott vele túl sokszor. Ez ilyen mindenkinek, van, aki évente találkozik a rokonaival, vagy akkor sem."
Talán a másik 3 unoka nem még messzebb lakik, és esélye sincs sehogy meglátogatni a nagymamát?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!