Mifele anya az ilyen?

Figyelt kérdés

Sziasztok anyak,apak, szülők.

Egy nagyon rossz elmenyem volt nemrég.

Kislanyommal kórházba kellett mennem(szerencsére nem volt komoly)es volt egy szobatarsam.

Egy nő,a 3 honapos kisfiaval.

Babusgatta,etette,szeretgette.

Aztan a kisfiu az egyik eves utan bukott egy nagyot,ra az anyja mellkasara .

A nő konkrétan elkezdett orditani,hogy fuj,te kis büdös b(u)zi....bennem megallt a levego is,megszolalni sem tudtam.

Minek ilyennek gyerek de komolyan...megviselt nagyon,nem tudom tultenni magam rajta...

2023. jún. 4. 21:45
1 2 3
 21/22 babyboom567 ***** válasza:
64%

jah az lemaradt,hogy az anyuka ösztönből cselekedett, ezt látta otthon,nem tudja,hogy nem viselkedünk így.

Te viszont tudatosan voltál beárulós gyö..kér.Ez viszont szégyen.Mert te ezt eldöntötted, hogy így viselkedsz.

2023. jún. 5. 11:51
 22/22 A kérdező kommentje:

Szerencsere en normalis vagyok,ket gyerekkel akikre nem kell orditanom kedves 20.es akkor sem hasznalnak tragar szavakat a gyerekeimre,ha nagyon elszakadna a cerna.van kulturam szerencsere

Es honnan is tudod,hogy nem kerdeztem meg,hogy segitsek-e valahogy?

Mint írtam nem kellett nagyon bearulnom,ugyanis a nover is HALLOTTA A KIABALAST.es irtam is,hogy mi volt a reakcioja amikor mondtam neki

Nehogy mar en legyek a szar mert mas nem tudja kontrollalni magat ...

De oke,akinel elszakad a cerna,byugodtan büdös b.zizza le a gyereket, hiszen meg van engedve,mert csak elszakadt a cerna.

Csak egyszer nehogy utes is tarsuljon hozza,amibol nagy baj is lehet.

Reszemrol itt lezartam a temat,savazzatok amennyit akartok en nyugodtabban alszok,hogy nem hagytam csak ugy ezt,es szoltam valakinek.

2023. jún. 5. 11:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!