Mifele anya az ilyen?

Figyelt kérdés

Sziasztok anyak,apak, szülők.

Egy nagyon rossz elmenyem volt nemrég.

Kislanyommal kórházba kellett mennem(szerencsére nem volt komoly)es volt egy szobatarsam.

Egy nő,a 3 honapos kisfiaval.

Babusgatta,etette,szeretgette.

Aztan a kisfiu az egyik eves utan bukott egy nagyot,ra az anyja mellkasara .

A nő konkrétan elkezdett orditani,hogy fuj,te kis büdös b(u)zi....bennem megallt a levego is,megszolalni sem tudtam.

Minek ilyennek gyerek de komolyan...megviselt nagyon,nem tudom tultenni magam rajta...

2023. jún. 4. 21:45
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
99%

Volt már pár napja, csak nagyobb gyerekkel és sógornővel.

Találj ki jobbat.

2023. jún. 4. 21:54
 2/22 A kérdező kommentje:

En nem irtam kerdest ide errol a temarol.

Linkeld be legyszi mert kíváncsi vagyok ra

2023. jún. 4. 22:02
 3/22 A kérdező kommentje:

Es nem kitalacio,barcsak az lenne.

Egyebkent a nő teljesen kedvesnek tunt.

Ejjel bekerultunk,o mar ott volt.

A lanyom folyamatosan sirt,o elvette tolem,es nala ket perc alatt megnyugodott

(Szerintem en tul ideges voltam,es ezt erezte a kicsi)a harmadik napon tortent a kirohanása,az addig tunderi jófej hölgynek...

2023. jún. 4. 22:06
 4/22 anonim ***** válasza:
98%
Egy ilyen beszólás miatt ítélkezel? Vagy rendszeresen volt ehhez hasonló? Esetleg bántotta is a gyereket?
2023. jún. 4. 22:11
 5/22 A kérdező kommentje:

Szerinted rendben van,hogy üvölt a gyerekkel raadasul ilyen tragar szoveget?

Mi jottunk haza meg aznap,nem tudom utana tortent -e hasonlo.

De elotte szerintem igen,mert a novernek momdtam,hogy mi tortent,azt valaszolta,hogy hallotta a kiabalast,gondolta,hogy a nő volt...remelem ertesitett a korhaz valakit aki egy kicsit utananezett az anyukanak.

2023. jún. 4. 22:13
 6/22 anonim ***** válasza:
93%
Ha C volt, akkor nincs min meglepődni, lesznek ennél még szebb megnyilvánulásai a gyerek felé. Majd amikor pl.azon nevetnek másokkal, hogy a gyerek hogy káromkodik stb...
2023. jún. 4. 22:15
 7/22 A kérdező kommentje:

6 igen az volt,mondom rendesnek tunt eloszor...lehet rendes is,csak elborult az agya.

De szerintem akkor sem okes leb.zizni a 3 honapos gyereket.

2023. jún. 4. 22:17
 8/22 anonim ***** válasza:
68%
Így lenne 5ösöm a lottón. Normális ember nem beszél így a gyerekével. Sose feledd, hiába néznek ki ezek normálisnak, nem azok szerintem. Nem úgy szocializálódtak, mint mi, sőt inkább nem is szocializálódtak, pont ez a baj...
2023. jún. 4. 22:20
 9/22 anonim ***** válasza:
84%
Ó, az egyik ismerősöm (nem c) "kis fa**cibáló ku**ának" hívja a lányát, szerinte ez csak vicces becézgetés... Azért ez mindig szíven üt, mikor hallom. Egy anyukától nem ezt várná az ember. A suliba is így hívja, de a tanarnő szeme meg se rebben. Amúgy szeretik a gyereket, gondoskodnak is róla, csak ez a stílus!
2023. jún. 4. 22:40
 10/22 anonim ***** válasza:
73%
Játszótéren rendszeresen hallok ilyeneket, nem c anyukáktól is... tudom, hogy sokkoló, de rengeteg ember abban a tévképzetben él, hogy a szóbeli bántalmazás nem számít, csak a fizikai.
2023. jún. 5. 06:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!