Adtatok már spermát,spermabanknak?
Figyelt kérdés
Egyre jobban gondolkozok,hogy kellene spermát adnom.
32 F vagyok nemrég szakítottam a párommal.
Gyerekem nincs.
Egészséges vagyok,mások által jó kiállásúnak mondott és tanult férfi vagyok.
A genetikai állományomat tovább kellene örökítenem a jövő nemzedékeinek.
2023. jún. 4. 12:03
3/8 anonim válasza:
32 évesen még van jó 20 éved, hogy hagyományos úton tovább örökítsd a genetikai állományod. 🤣
Még ha a pénz miatt kérdezted volna, de így... Nem is értem.
4/8 anonim válasza:
Nagyon szigorú orvosi vizsgálatoknak kell megfelelni. Már a gyakorira történő kiírás is alkalmatlanságot feltételez. :-P
5/8 A kérdező kommentje:
Igazából azért gondoltam,mert 32 éves vagyok és 35 éves korig lehet spermát adni.
Most úgy sincs senkim,és ezzel tudnék segíteni
185 cm a magasságom
A súlyom általában 75-80 kg között mozog
Sötét barna a hajam és a szemem
Egészséges vagyok betegségem nincs.
2023. jún. 4. 13:18
7/8 anonim válasza:
Köszi a részletes infót magadról, ettől még nem támadt igényünk a DNS-edre. 🤷🏻♀️
8/8 anonim válasza:
Ebben a kategóriában túlnyomó többségben nők olvasnak és válaszolnak. A kérdésedet talán inkább másik kategóriában kellene feltenned, ha nem akarsz olyan válaszokat, mint a legelső, amit csak ismételni tudnék, lévén szintén nő. ;) De amúgy a férjem sem adott.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!