Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Más is megérzi a peteerest...

Más is megérzi a peteerest szülés után? Van erre valami csodaszer vagy házi praktika,hogy ne fájjon?

Figyelt kérdés

13 hónapja szültem,a menstruációm három hónapja jött meg,ahogy befejeztem a szoptatást.

Azóta minden peteerest megérzek.

Szülés előtt soha nem voltak fájdalmaim.

Most is ülök,és konkrétan annyira szúr,mintha éles kést forgatnak bennem.

Ha felállok nem tudok kiegyenesedni sem.

2023. jún. 1. 08:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
91%
Nekem is a második gyerekem után kezdődött. Azóta (5 éve) minden ovu fáj. Szültem azóta egy harmadikat is, ami nem változtatott a helyzeten.
2023. jún. 1. 10:14
 12/14 anonim ***** válasza:
91%
Én terhesség előtt is éreztem, utána 1 évig brutális fájdalmaim voltak ovu környékén aztán lassan visszatért a terhesség előtti szintre.Szoval javulhat a helyzet.
2023. jún. 1. 10:33
 13/14 anonim ***** válasza:
94%
Meg, de még mennyire. Nincs praktikám. Barátcserjét kezdtem szedni, talán használ.
2023. jún. 1. 11:39
 14/14 anonim ***** válasza:
91%
Pótolj cinket. 30 mg/nap, két részletben. (A rezet se felejtsd el mellé. Van olyan kapszula, amiben mindkettő van.) Illetve a többi ásványi anyagot és vitamint sem ártana pótolni. A terhesség és a szoptatás is rengeteget kivesz az anyából, főleg hogy amúgy is kb mindenkinek hiánya van ezekből.
2023. jún. 1. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!