Szülés utáni derékfájásra létezik valami csodaszer?
Már egy hónapja szültem császárral, és a derekam még mindig annyira fáj, hogy alig bírok menni.
Nem hogy javulna és kezdene elmúlni a fájdalom, de apránként egyre rosszabb lesz.
Létezik valamilyen gyógyszer, krém, homeopátiás szer vagy bármi, ami segíthet? Mert lassan már a babát sem fogom tudni ellátni és nagyon kétségbe vagyok esve.
A fájdalom szüléstől van vagy a terhességtől? Előtte is volt?
Ha izomeredetű, akkor a gyógymasszázs jó eséllyel használ ellene, ebben tudok neked segíteni. De ennyivel a császár után mindenképpen az orvossal kell konzultálni, hogy szabad-e, ill. mikor. Durván hat hetet szoktak mondani, amíg műtét után nem jó masszíroztatni, de a konkrét esetre mindig az orvos véleménye az irányadó.
Nem tudom, hogy a műtét vagy a terhesség miatt van.
A terhesség alatt is nagyon fájt, de szerintem azért, mert nagyon sok volt a magzatvíz és szörnyen nagy volt a hasam. Mindenki azt hitte, hogy ikreket várok. :)
Most is fáj, de most valahogy másképp, és talán jobban is, nem tudom eldönteni hogy mitől.
Köszönöm szépen a választ. :)
Igen, én is tervezem, hogy felkeresem a dokimat, de csak két hét múlva tud fogadni. De nem baj, ezt a kis időt már kibírom, ha eddig kibírtam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!