Létezik hajnővesztő csodaszer? És ha igen akkor hol lehet beszerezni és kb mennyibe kerül?
Szeretném hosszabbra növeszteni a hajam mert nagyon rövidre vágta a buta fodrászom :/
Vagy hadjam nőni magától?
Ezek a szerek károsíthatják a hajat vagy a szervezetet?
Sokan azt mondják, hogy a ricinusolaj csodákat tesz a hajjal!:) Egy próbát megér!:)
Meg még a Bánfi hajszesznek is hajnövesztő hatása van!:)
Nekem a herba vita hajszeszt ajánlották, de egyelőre kísérleti stádiumban van :)
Egyébként "hagyjam", nem pedig "hadjam".
A ricinus olaj állítólag tényleg jó.
Én a LadyBánfi hajszeszt hazsnálom és a barátnőm is és azóta nagyon sokat nőtt a hajam. Hihetetlen mennyire erős.
Kb 1000 ft. és 1 hónapra elég :)
NEM LÉTESZIK HAJNÖVESZTŐ CSODASZER!!!!
Maximum egy nagyon hangyányit gyorsabban nő a haj, de annyira nem mérvadó...
Hát igen, sajnos megint nem sikerült a hülye ricinusosokat megelőzni. Nem tudom miből gondolják, hogy ér valamit is. A hajnövés belső dolog és inkább hormon, meg genetika, mint bármi már.Meg hogy azt írja neki bevált. Nem lehet lemérni miliméterre, hogy most többet nőt vagy sem, az időjárástól is függ. Nyáron nyílván gyorsabban nő a haj is.
Persze ha hinni akarsz benne, akkor hajrá.
testvéremnek havonta nő annyit. nem mindenki ugyanolyan, nem kellene folyton általánosítani mindenkit.
egyáltalán.. teljesen értelmetlen ezen vitatkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!