Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tényleg káros, ha egy 1 éves...

Tényleg káros, ha egy 1 éves szokott képernyő előtt lenni?

Figyelt kérdés

1 éves kisfiam szinte minden nap kétszer 10-20 percet tölt a képernyő előtt, a YouTube-on szokott ilyenkor Heykids gyerekdalokat hallgatni a nagy Tv-n. Általában a déli alvás után 10-15 percet, amíg összekapom magunkat a sétához (nagyon türelmetlen ilyenkor), és este (ha nyűgös, nem minden nap), akkor fürdés előtt kb 20 percet nézheti még.

Ez sok szerintetek? Nektek mennyit néz tv-t? Akinek nagyobb már a gyerkőc, lát rajta káros hatást, amit ennek tulajdonít?

2023. máj. 30. 12:25
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
72%

18 micsoda pofátlan vagy.mi az hogy egyszerűbben meg nem vigyáztak...idióta vagy.

Nem az vagyok akinek cimezted a választ egyébként,De muszaj volt válaszolnom mert süt belőled a rosszindulat .

Te tipikusan gazdag német orvos feleség flegma majom.

2023. máj. 30. 13:08
 22/47 anonim ***** válasza:
82%
Nekem címezte a választ. De nyilván akinek beteg gyereke születik az biztos nem vigyázott.
2023. máj. 30. 13:10
 23/47 anonim ***** válasza:
66%

Lehet, hogy effektíve nem káros. Viszont egy szokást alakítasz ki. Egy szokást megváltoztatni a későbbiekben nagyon nehéz - pláne egy olyat ami kvázi születésétől jelen van. Illetve most még fél óra naponta, ami a legritkább esetben marad annyi az idő előrehaladtával.

Nem az én gyerekem, de én nem így csináltam. Gyerekdalokat lehet youtube nézése nélkül is hallgatni.

2023. máj. 30. 13:12
 24/47 anonim ***** válasza:
79%

Te német feleség..vered itt a nyalad,másokat oltogatsz,hibásan írsz,majd amikor megszólják bevagod a nem vagyok magyar kártyát.

Ha nem vagy magyar mi a bubanatos f@szt keresel egy magyar oldalon ahol magyarul szoktak írni az emberek?

Menj asd el magad.

2023. máj. 30. 13:13
 25/47 anonim ***** válasza:
71%

#16. A gyerekorvosunk felesége egy tipikus, a sztereotípiának megfelelő buta szőkített műkörmös. Nem lehet, hogy te vagy az?😆

(Bocsi minden értelmes szőke műkörmöstől.)

2023. máj. 30. 13:14
 26/47 anonim ***** válasza:
14%

:) nem vagyok nemet feleseg de mind1.

Nemet szuletesu es a ferjem angol es angliaban elunk. de mind1. csinaljatok. ja es aki avval vadol kuldtek nekem phd-t es okos vagyok... ensem tudtam de mivel 2 gyerekunk van az ember utanna nez ezeknek a dolgoknak illetve az apjuk ott van es mondja nekem mire figyeljunk.

na mind1. menthetetlen anyukak vannak itt neha.

szep napot holgyeim

2023. máj. 30. 13:15
 27/47 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha érdekel a válasz, utána tudsz hiteles formában olvasni, miért káros, és miért csak rontasz a helyzeten, ha ezzel akarod lefoglalni, amikor dolgod van.

Ha pedig megerősítést akarsz, hogy jól csinálod, úgyis azokat a válaszokat fogadod el, amik szerint ez tök rendben van.

Ezért nincs értelme naponta kiírni ilyen kérdést.

2023. máj. 30. 13:16
 28/47 anonim ***** válasza:
86%
Már privátban is zaklat a német anyanyelvű angol nyelvterületen elő magyar nyelven írni nem tudó orvosfeleség. 🤣🤣🤣
2023. máj. 30. 13:18
 29/47 anonim ***** válasza:
65%
Az anyamat 28 ez igen.kiszurt magának 🤣🤣
2023. máj. 30. 13:20
 30/47 anonim ***** válasza:
81%

"aki avval vadol kuldtek nekem phd-t es okos vagyok..."

Jaj aranyos, dehogy vádoltalak azzal. Irónia. Tudtommal azt a született németek is ismerik. Lehet, mégsem vagy született német?

2023. máj. 30. 13:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!