Tényleg tönkretettem a gyereknapját?
Figyelt kérdés
3 éves kisfiam nagyon szeretett volna egy kis szirénázó rendőrautót amit gyereknapra megvettem neki. Ahogy hazaértem elkezdtem főzni, a szatyrot letettem az előszobában, és ottfelejtettem. :( A férjemmel a játszón voltak, amikor hazaértek az volt az első, hogy a fiam kiszúrta a szatyrot, és benne a rendőrautót. Kimondhatatlanul örült. A férjem viszont nagyon mérges rám, hogy hogy lehetek ennyire figyelmetlen, és elszúrtam a gyereknapot :(. Nagyon bánt, de úgy gondolom hogy mivel nem szülinap vagy karácsony, és ma is épp úgy örül mintha holnap kapta volna nem olyan eget verő hiba. Szerintetek?2023. máj. 29. 15:52
21/28 anonim válasza:
Te jó ég, ha vkiz ilyen dolog miatt kiakad, van baj. Egy gyerek azt sem tudja, mi az a gyereknap, ráadásul amúgy is tegnap volt.
22/28 anonim válasza:
"a fiam kiszúrta a szatyrot, és benne a rendőrautót. Kimondhatatlanul örült."
Ez nem arról árulkodik, hogy elszúrtad a gyereknapot.
A férjed ilyen mindenbe belekötős típus vagy csak rossz napja volt?
23/28 anonim válasza:
Hú, részvétem a férjed miatt! :D
Ha a gyerek örült, nyilván ez egy jól sikerült gyereknap volt, legfeljebb nem tűpontosan úgy, ahogy a férjed elképzelte. Mindenben ilyen kontrollmániás, rágörcsölős?
24/28 anonim válasza:
De miért nem adtátok oda neki gyereknapon?
25/28 anonim válasza:
Amúgy is tegnap volt gyereknap, szóval...
A férjed teljesen ostoba
26/28 anonim válasza:
Hogy mi ??
42 eves vagyok, meg sosem kaptam gyereknapra ajandekot. A ferjed nem szazas.
27/28 anonim válasza:
A gyerek nem tudja, hogy melyik nap van gyereknap...
28/28 anonim válasza:
Komolyan ezért haragszik rád a férjed? Micsoda butaság!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!