Tényleg tönkretettem a gyereknapját?
Figyelt kérdés
3 éves kisfiam nagyon szeretett volna egy kis szirénázó rendőrautót amit gyereknapra megvettem neki. Ahogy hazaértem elkezdtem főzni, a szatyrot letettem az előszobában, és ottfelejtettem. :( A férjemmel a játszón voltak, amikor hazaértek az volt az első, hogy a fiam kiszúrta a szatyrot, és benne a rendőrautót. Kimondhatatlanul örült. A férjem viszont nagyon mérges rám, hogy hogy lehetek ennyire figyelmetlen, és elszúrtam a gyereknapot :(. Nagyon bánt, de úgy gondolom hogy mivel nem szülinap vagy karácsony, és ma is épp úgy örül mintha holnap kapta volna nem olyan eget verő hiba. Szerintetek?2023. máj. 29. 15:52
1/28 anonim válasza:
Felesleges vita a férjed részéről.tokmindegy mikor kapta meg a gyerek ...
3/28 anonim válasza:
Mivan? Tegnap, május 28-án volt gyereknap. Miért kéne holnap megkapnia az ajándékot?
4/28 anonim válasza:
Amúgy nem június elsején van gyereknap?
Mikor én voltam gyerek úgy tudtam meg most is úgy tudom.
5/28 anonim válasza:
Május utolsó vasárnapja a gyereknap.
6/28 anonim válasza:
4, Magyarországon május utolsó vasárnapján ünneplik a Gyermeknapot.
7/28 anonim válasza:
Jaj.ertem.miett emlékeztem június elsejére nem értem
8/28 anonim válasza:
Az ENSZ június 1-re jelölte ki a nemzetközi gyereknapot. De minden ország kijelölhette a saját gyereknapját. Magyarországon május utolsó vasárnapja.
Összegezve: Kérdező, semmit se rontottál el. Még az ünnep pontos napjában sincs konszenzus. Országonként, söt úgy tűnik családonként is lehetnek eltérések. Megvan a kisautó, örül neki a gyerek és ez a fontos.
9/28 anonim válasza:
Dehogy. A férjed viszont nem épelméjű, ha ilyeneket mond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!