Mikre lenne a leginkább szüksége a kolontári és devecseri kisgyermekes családoknak?
A lakóhelyemen szeretnék egy kis gyűjtést szervezni a helyi anyukákkal kisgyermekes családoknak, de nem tudom/tudjuk mire lenne leginkább szükség. Ilyenekre gondoltunk mint pl. pelenka, bébiétel, ruhácskák (elsősorban most őszi/téli ruhák), kiscipő, fürdető, popsikenőcs, popsitörlő kendő, cumisüveg, ... stb. Kinek mi van otthon, amit fel tud ajánlani.
Jó volna ha más is követné a példánkat.
Az én ismeretségi körömben főleg kisgyermekesek vannak, de ahol nagyobb, iskolás gyerekek holmijából tudnak felajánlást tenni biztos arra is szükség van.
Az újságban és a tv-ben is azt mondták, hogy pelenkára lenne szükségünk.
Ruhát nem mondtak, de biztos az is segítség, hiszen van akinek azt is elvitte az iszap.
Köszönöm a válaszokat.
6:40-es válaszolónak: Vecsésen élek. A megjelent csalók miatt /hú de mérges vagyok rájuk :(( / én is személyesen szeretném eljuttatni az adományt amit összegyűjtünk.
A gyűjtés mellett a nehezebb feladat talán az lesz, megtalálni a rászoruló családokat. Hiszen akinek elöntötte a házát az iszap, az nincs ott a helyszínen. Kolontárt meg ugye most ki is ürítették.
A helyi védőnői szolgálatot, a családsegítő szolgálatot ajkai, devecseri) próbálom most hívni, hátha ők tudnak ebben segíteni.
Két utolsó válaszoló. szerintem ti is fogjatok össze másokkal és, így talán tudtok megoldást találni a felajánlásaitok eljuttatásához. Amikor szányra kélt a hír, hogy gyűjteni szeretnék, meglepően sokan jelezték, hogy szeretnének egy keveset adományozni, de egy kis zacskónyi dologgal csak nem vághattak neki Devecsernek. Így viszont, hogy van aki összegyűjtse, és elszállítsa, szívesen hozzák. Csak el kell kezdeni valakinek.
Én csak a saját környezetemben gyűjtök, azok között akik ismernek. Az ismerőseim viszont szólnak a saját, általam nem ismert barátaiknak is, úgyhogy elég nagy körben sikerül gyűjteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!