Boldognak érzed magad anyukaként? Ha tudtad volna, hogy hogyan fogod megélni az anyaságot, ugyanígy döntöttél volna (vállaltál volna gyereket)?
Ha olvasok ehhez hasonló kérdéseket, hogy pl. megbántad-e, hogy gyereket szültél, vagy ha tudtad volna, hogy ilyen lesz, vállaltál-e volna, akkor egy pár anya mindig írja, hogy nem, soha nem szülnék, de sohasem írják utána, hogy miért/mi az oka.
Persze tudom, nem tartozik ez senkire, de ha azt mondják, szívás az anyaság, akkor miért vállalják be annyian?
Mostanában is elég sokan írnak ki kérdéseket a terhességgel kapcsolatban, akik jelenleg babát várnak.
#34, igen, erre én is gondoltam..
Ha tényleg annyira rossz lenne az egész anyaság, akkor senki nem vállalná, és nem olvasnék annyi kérdést a terhességgel kapcsolatban itt az oldalon naponta.
Van, aki a második babáját várja, van aki a harmadikat, negyediket, stb stb.
Szóval én sem értem mi az igazság, na de hagyjuk is.
A lényeg, hogy vannak árnyoldalai, és szép pillanatai, ez minden időszakra igaz, akárhány éves is a gyerek, de az biztos, hogy élete végéig mindig aggódnak érte a szülei, ami teljesen normális, és fontos is.
#38, én ezzel arra céloztam, hogy vannak olyanok, (NEM MINDENKI!) akik ugye megbánták, hogy gyereket vállaltak, és éreztetik vele, hogy nem kellett volna megszületnie, és a gyerek meg rosszul fogja érezni magát, csak ennyi.
Itt nem volt szó arról, hogy aki nem boldog, az cseszi el a gyereke életét, a #36 is írta, hogy mindenki másban találja meg a boldogságot, és a gyerek sem garancia erre minden esetben, főleg ha súlyos beteg, és a szülőknek egy vagyonba kerülnek a gyógyszerek.
#40, ezt nagyon jó volt olvasni ❤️😘
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!