A férjem egyedül hagyta két gyermekünket (8 és 11 évesek) 1,5 órára úgy, hogy nem szólt előtte nekem! Én éppen távol voltam és még nem értem haza. A távollétemről tudott. Ezen jogosan döbbentem meg?
Nem olyan kicsik már.
Én is itthon hagyom a 9,5 évest arra az 1-1,5 órára amíg elviszem a kisebbet foci edzésre
15
Régen nem volt ennyire szigorú. A nagyobb tesó hozta a kisebbet.
Sokkal talpraesettebbek, ügyesebbek, életrevalóbbak is voltak a gyerekek.
Vagy pl épp hogy elballagtam a 8. -ból 13 évesen és onnantól egyedül buszoztunk fel a megyeszékhelyre 35 km( Pécsre) helyi járat stb… mindent megkellett oldani, mert iskolába járni kell.
A férjed nem csinált rosszat.
11 évesen már suliba jártam, egyedül és a teljes nyári szünetet meg mindent felügyelet nélkül töltöttük, úgy, hogy a 2 évvel kisebb öcsémre is figyelnem kellett fél szemmel. De sose történt semmi, pedig még mobilunk se volt, nem is tudtunk volna csak otthonról telefonálni, ha baj van.
Tudom, más világ van, az utcán talán, de azért a lakásban tán életben tudnak maradni másfél órát. Ha nem, akkor magamba néznék, hogy mit csesztem el ennyire?
De a kérdésből úgy ítélem meg, ez már múlt idő, tehát, mint a mellékelt ábra is mutatja, nekik se lett semmi bajuk, mert képesek ennyi önállóságra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!