Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Pcos ellenére azonnal baba?

Pcos ellenére azonnal baba?

Figyelt kérdés
Van akinek sikerült?
2023. máj. 9. 22:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Ismerek olyat, hogy ráadásul még fogamzásgátló mellett is..

( persze rossz példám is van)

2023. máj. 9. 22:22
 2/11 A kérdező kommentje:
Fogamzásgátló + PCOS?
2023. máj. 9. 22:27
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Jelen🙂 a lányom az első hónapban megfogant, spontán. 29 éves voltam, előtte kb 9 évvel diagnosztizálták nálam a pcos-t. Nekem amúgy mindig rendszeres volt a menzeszem, hosszú ciklus (37 napos átlagosan), de rendszeres.
2023. máj. 9. 22:27
 4/11 A kérdező kommentje:

Nekem az mindig gyanús ha egy nő fogigátló mellett esik teherbe.

Ott valamit sunyiskodik szerintem.

Vagy nem rendszeresen szedte vagy direkt nem szedte.

Fogamzásgátló mellett nagyon minimális az esély.

Elenyésző.

2023. máj. 9. 22:28
 5/11 anonim ***** válasza:
92%
Kérdező! Nem biztos, hogy sunyiskodás. Nekem pl olyan peteérésem meg ovulációm volt tabletta mellett, hogy ihaj. Egy idő után. Észrevettem,az volt a szerencse.
2023. máj. 9. 23:17
 6/11 anonim ***** válasza:
74%
Én sem sunyiskodtam. Típust váltottam, orvosi utasítás szerint szedtem szabályosan és terhes lettem közben. Nem maradt meg, mert akkor vettem észre a terhességet, amikor elvetéltem.
2023. máj. 10. 06:49
 7/11 anonim ***** válasza:
87%
Nem kell sunyiskodni, én hasonlóan jártam, mint az 5ös válaszoló. 2 év gyógyszer után. Elkezdtem érezni az ovu tüneteket magamon, elsőnek azt hittem beképzeltem, aztán megint, emiatt felhívtam az orvost. Jófej volt, behívott vizsgálatra és közölte, hogy van KÉT gyönyörűen érett petesejt, ha nem akarunk gyereket akkor kiegészítő védekezés és ír fel másfajta gyógyszert a következő ciklustól (megkellett várnom a vérzést), mert ezekszerint nem hat rendesen.
2023. máj. 10. 06:58
 8/11 anonim ***** válasza:
29%

4-es, csaladtagom rendesen szedte, megis becsuszott mellette a kovetkezo gyerek. Nem sunnyogott, egyaltalan nem akartak tobb gyereket.

En PCOs-sal voltam igaz, tunetmentes, mikor az elso honapban megfogant a nagyobbik gyerekem. (Keszultem is ra, elotte 4 evvel diagnosztizaltak nalam IR-rel egyutt).

2023. máj. 10. 08:05
 9/11 anonim ***** válasza:
Nekem, de már régebb óta tudtam, diétáztam, aviva tornáztam előtte már bőven.
2023. máj. 10. 08:33
 10/11 anonim ***** válasza:
Nekem csak gyanú volt pcos-ra, rendszertelen menstruáció, kb 2-3 havonta, illetve rengeteg ciszta. Mielőtt eljutottam volna részletesebb kivizsgálásokra, és a pontos diagnózisig, spontán teherbe estem.
2023. máj. 10. 09:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!