Eseményutáni tablettát vettem be,eltel 32orával,3-4nap múlva erőss szúróhasi görcseim voltak,illetve pecsételő vérzés,2hét múlva pozitiv teszt.Aktus utan 4héttel találtak,petezsákot&szikholyag éloembrio CRL:4mm.A baba tabi ellenére fogant?
ma 10:50
Miért kell belerúgni a kérdezőbe úgy, hogy nem is ismered a részleteket? Lehet, hogy kiszakadt a gumi. Van elég baja, te meg még belerúgsz egyet.
"Nyílván balesetek lehetnek,csak sajnos ez is töredéke a statisztikának."
És ha az emberek többsége felelőtlenség miatt esik is teherbe, akkor már rendben van az, hogy kivétel nélkül mindenkibe belerúgunk? Nagyon nem csak az a két véglet létezik, amit írsz, nem szabad ennyire fekete-fehéren látni a világot... Szinte semmit nem tudsz a kérdezőről, de megy az ítélkezés, nekem csak ezzel van bajom. Teljesen mindegy, hogy statisztikailag, VALÓSZÍNŰLEG felelőtlen volt-e vagy sem. Nem tudjuk, hogy mi történt, és ez a lényeg.
Privátot nem írtam, az valaki más lehetett.
Nem neked írtam,a kérdező írt nekem.
Egyébként én pont hogy nem szoktam belerúgni itt senkibe. Szerintem csak itt jött ki amit a minap tapasztaltam, hallottam a nőgyógyászaton várakozva. Hangosan,telipofával,nevetgélve beszélgették 3!an hogy ki miért megy abortuszra. Jogos hogy itt valóban nem tudtam semmi konkrétat,ez van. Legközelebb majd 3ig számolok 😃
Nincs jogom ítélkezni, nem is akarok. A kérdésre válaszolok: igen, valószínűleg a tabletta ellenére fogant a baba.
Sok erőt, bàrhogy döntesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!