Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Harmadik baba egy lány egy...

Harmadik baba egy lány egy fiú után. Legyen ne legyen dillema. Érvek ellenérvek?

Figyelt kérdés

Tudom mindenki maga döntse el, de a kérdés nem lenne kérdés ha nem motoszkálna hol az én hol a férjem fejeben. Ugyanakkor van már egy 6,5 éves lányunk 1,5 éves fiunk lehetne kerek egész a család de még is milyen ellenérv van egy harmadik vállalása mellett.

Tudom a baba kor hamar elmúlik jönnek az iskolás évek a külön órák nyári szünet táborozás nyaralás továbbtanulás mind mind nagyobb költség lenne.

És ott a félelem vajon ő is egészséges lenne minden rendben lesz a terhesség alatt.

Akik vállaltak harmadikat milyen kérdéseken mentek végig!?

2017. júl. 9. 11:27
 1/10 anonim ***** válasza:
79%

Ha minden háttér megvan hozzá akkor miért ne? Mennyi idősek vagytok,a tesók örülnének-e neki,az egészség már az első babánál is kérdés lehet,megfelelőek a körülmények egy harmadik babához?

Ha minden igen akkor igen. :)

2017. júl. 9. 11:29
 2/10 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem, ha ez kérdés, akkor ne legyen.

Egyébként sokaktól hallottam, akiknél 3 van, hogy nehezebb 3 kisgyerekkel. Nem olyan egyszerű, hogy mindegy, hogy 2 vagy 3 van.

Viszont sokak idősebb korban vállaltak 3. gyereket. Amikor a másik kettő már nagyobb volt, középiskolásak. Akkor sokkal jobban volt idő a 3-ra.

Ha nektek nem teljesen egyértelmű, hogy mindenképpen szeretnétek 3-at, akkor ne.

2017. júl. 9. 11:34
 3/10 A kérdező kommentje:
35 éves vok a férjem 38.
2017. júl. 9. 11:59
 4/10 anonim ***** válasza:
96%
Ha szeretnétek még gyereket, akkor legyen, ha meg nem, akkor ne legyen, ennyire egyszerű. Ezt sose értettem, hogy ha már van fiú, akkor legyen lány is, és ha már van mindkettő, akkor hú de jó, mert már kerek egész a család. A gyerek szerintem nem ilyen gyűjthető akármi, mint a pokémon, hogy szerezd meg mind :D Nekem legalábbis teljesen mindegy volt, hogy fiú vagy lány. Az én családom úgy is kerek egész, hogy 2 fiú van és nincs lány, és nem is lesz.
2017. júl. 9. 12:45
 5/10 anonim ***** válasza:
20%
Én 3-at semmiképp nem vállalnék, mert 2-en nem tudunk 3 fele figyelni, és szerintem akaratlanul is kevesebb idő jutna olykor az egyikre.
2017. júl. 9. 13:19
 6/10 anonim ***** válasza:
60%
Bevállaltuk, nem is volt kérdés és még kettőt szeretnénk legalább. Én is felnőttként voltam először nyaralni pedig egyke vagyok. Nem minden a pénz.
2017. júl. 9. 14:17
 7/10 p.szabina1223 ***** válasza:
Anyum bevállalta a harmadikat, hugom 3 éves volt, én 11, és mindhárman lányok vagyunk. Ellenérv csak az anyagiakban volt, de megoldották és anyum el sem tudná már képzelni az életét másként.
2017. júl. 10. 07:21
 8/10 anonim ***** válasza:

Ugyanazok a kérdések mentek végig bennünk, mint az első két gyerek tervezésekor. Kb. ilyenek: lesz-e elég türelmünk, bírni fogjuk-e, jó anya/apa leszünk-e, lesz időnk egymásra egy kicsi mellett, bírni fogjuk anyagilag, meg tudunk adni nekik mindent, ami a boldog gyerekkorhoz kell, stb.

Ja, és mindháromnál külön évekre előre kiszámoltunk, hogyan változik a családi kassza (normál esetet alapul véve), milyen bevételi, kiadási összegekkel számolhatunk. A nagy nálunk 9 éves, a kicsi 8 hónapos.

Egyébként a harmadik előtt én is tettem fel kérdést. https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb..

2017. júl. 10. 07:40
 9/10 A kérdező kommentje:
Ebben az évben nem vállaljuk. Van egy asztrológus akivel beszeltem és ő a születési adataimból+bolygók állásából nem mer nyugodt szívvel mondani olyan fogantatás hónapot erre az évre amikor is minden rendben lenne. Jövőre újra kiszámolja megnézi akkor meglátjuk.....! Köszönöm a válaszokat.
2017. júl. 11. 10:26
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Basszus, akkor miért nem az ezotériás kategóriába raktad...
2017. júl. 18. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!