Harmadik baba egy lány egy fiú után. Legyen ne legyen dillema. Érvek ellenérvek?
Tudom mindenki maga döntse el, de a kérdés nem lenne kérdés ha nem motoszkálna hol az én hol a férjem fejeben. Ugyanakkor van már egy 6,5 éves lányunk 1,5 éves fiunk lehetne kerek egész a család de még is milyen ellenérv van egy harmadik vállalása mellett.
Tudom a baba kor hamar elmúlik jönnek az iskolás évek a külön órák nyári szünet táborozás nyaralás továbbtanulás mind mind nagyobb költség lenne.
És ott a félelem vajon ő is egészséges lenne minden rendben lesz a terhesség alatt.
Akik vállaltak harmadikat milyen kérdéseken mentek végig!?

Ha minden háttér megvan hozzá akkor miért ne? Mennyi idősek vagytok,a tesók örülnének-e neki,az egészség már az első babánál is kérdés lehet,megfelelőek a körülmények egy harmadik babához?
Ha minden igen akkor igen. :)

Szerintem, ha ez kérdés, akkor ne legyen.
Egyébként sokaktól hallottam, akiknél 3 van, hogy nehezebb 3 kisgyerekkel. Nem olyan egyszerű, hogy mindegy, hogy 2 vagy 3 van.
Viszont sokak idősebb korban vállaltak 3. gyereket. Amikor a másik kettő már nagyobb volt, középiskolásak. Akkor sokkal jobban volt idő a 3-ra.
Ha nektek nem teljesen egyértelmű, hogy mindenképpen szeretnétek 3-at, akkor ne.

Ugyanazok a kérdések mentek végig bennünk, mint az első két gyerek tervezésekor. Kb. ilyenek: lesz-e elég türelmünk, bírni fogjuk-e, jó anya/apa leszünk-e, lesz időnk egymásra egy kicsi mellett, bírni fogjuk anyagilag, meg tudunk adni nekik mindent, ami a boldog gyerekkorhoz kell, stb.
Ja, és mindháromnál külön évekre előre kiszámoltunk, hogyan változik a családi kassza (normál esetet alapul véve), milyen bevételi, kiadási összegekkel számolhatunk. A nagy nálunk 9 éves, a kicsi 8 hónapos.
Egyébként a harmadik előtt én is tettem fel kérdést. https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb..

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!