Persze hogy fennmaradhatnak.Sokszor üres petezsáknál is ugyanúgy terhes tünetek fennállnak vagy missed ab-nál is.
Ez ilyen bizonytalan sz@r dolog és bármikor történhet baj de ne erre gondolj.
2022. okt. 13. 17:17
2/8 A kérdező kommentje:
Igyekszem!
2022. okt. 13. 17:19
3/8 anonim válasza:
Nem lesz baj.Két év múlva azon gondolgodsz majd, mit hová zárj el tőle.
2022. okt. 13. 17:31
4/8 anonim válasza:
A tüneteket a hcg okozza, és az vetélés, abortusz után hetek alatt ürül ki a szervezetből, szóval a magzat egészségi állapotára a tunetek megléte vagy nem léte alapján nem lehet következtetni. Nem beszélve arról, aki pl. Nem is tapasztal terhestüneteket egyáltalán, ugyanúgy szül egészséges gyereket.
2022. okt. 13. 17:31
5/8 anonim válasza:
Fölöslegesen parázol, ne gondolj ilyenekre.
Plussz ha valami rosszul sülne el sem tudnál változtatni.
A legtöbb amit teszel, az hogy nyugodt maradsz!
2022. okt. 13. 19:13
6/8 anonim válasza:
Ne felj! Termeszetes, hogy aggodik az ember, ez egy fura helyzet, tudod, hogy ott az elet a pocakodban, de meg nem erzekelsz semmit (mozgasokat pl). En azzal nyugtattam magam, hogy a hanyingeres kismamak ritkabban vetelnek 🙂(habar az elso kettonel nem voltam sosem rosszul, megis egeszsegesek lettek 😀) a 12. heten mar olyan gyonyoru uh-kepeket lehet csinalni, hogy elolvadsz! Minden rendben lesz, ne aggodj!
2022. okt. 14. 08:46
7/8 anonim válasza:
Ne izgulj,minden rendben lesz🤞
Mondom én aki aludni se bírtam a vizsgálat előtti éjszaka 😌 hozzá teszem lombikos vagyok és volt egy missed ab, ezért megjobban féltem de az UH után már megtudtam nyugodni.
Egyébként hallgass a megérzéseidre nekem eddig vizsgálatok előtt mindig bejöttek.
Sajnos a rossz is,voltak még kis rosszul léteim egyik nap elmúltak, de rossz érzés fogott el és orvoshoz menet is, kaptam is a rossz hírt. A mostaninál az elejétől csak pozitívan 🙂
2022. okt. 14. 13:07
8/8 A kérdező kommentje:
Nagyon kedvesek vagytok... Köszönöm a sok biztató szót, valóban megnyugtattak. 💗
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!