Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 5 gyerek tényleg ennyire...

5 gyerek tényleg ennyire soknak számít ? A többi nagycsaládost is éri attrocitás ?

Figyelt kérdés
Három lányunk jött egymás után. Szerettünk volna egy fiút is, de kettő lett, mert ikrek. Amikor meglátják egyben a csapatot, kaptunk olyan megjegyzéseket, hogy nyulak vagyunk, bigott vallásosak, hozzájárulunk a bolygó pusztulásához. Lehet túlnépesedés van Ázsiában és Afrikában, de itt, Európában pont hogy öregszik a társadalom. Szerintem a sok gyermektelen, 1-2 gyermekes mellett elfér néhány nagyobb család. Anyagilag megengedhetjük magunknak szerencsére, én is dolgozom, amennyit tudok, ezért nem értem miért ilyen agresszívak, bunkók az emberek. Legalábbis némelyik.
2023. máj. 2. 12:13
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk már 3ra is beugatnak, hogy “a csok miatt?” idióták az emberek
2023. máj. 2. 16:26
 22/34 anonim ***** válasza:
100%
15 vagyok, nem veszi el nyilván, mi döntünk nem más, de attól még rosszul esik mikor az ember életében vájkálnak, és kritizálnak...
2023. máj. 2. 16:28
 23/34 anonim ***** válasza:
100%

Ne törődj az ilyen megkeseredett emberekkel, ezek csak a szájukat járatják..😃

Sok boldogságot a gyerekekkel, szép létszám ez. :)

2023. máj. 2. 19:29
 24/34 anonim ***** válasza:
100%
Még annyit hozzáteszek, ahogy a #21 is írja, már rögtön a CSOK-kal jönnek az emberek, ha valakinél 3 gyerek van, vagy a 3.at várja.
2023. máj. 2. 19:29
 25/34 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is 3 van, mondjuk a két idősebb már nagyok, emiatt nem szólnak be, hogy a csok miatt biztosan :D

A kicsi meg 2 éves, pont a napokban beszéltük, hogy lehetne legalább neki édestestvére (az első kettő nem a páromtól van) :) De engem nem érdekel senki beszólása.

2023. máj. 2. 21:53
 26/34 anonim ***** válasza:
100%

Nekem már volt, aki kettőnél beszólt. Az idióták elől nincs menekvés.

Néha meg csak kedvesek akarnak lenni, csak nem sikerül.

2023. máj. 3. 14:02
 27/34 anonim ***** válasza:
100%
25 -ös nálunk 3 az 5-ből idősebb,nem is volt se csok, se babaváró mikor születtek,mégis van akinek meggyőződése,hogy mi azt kihasználtuk,meg azért vannak.Ahogy írják,hülyék elől nincs menekvés.
2023. máj. 3. 14:30
 28/34 anonim ***** válasza:
100%
A csokot meg a babavárót PONT AZÉRT vezették be, hogy több gyerek szülessen, aztán ha működik a dolog, akkor meg az a baj. Van, akinek semmi sem elég jó :-D nyilván kihasználok én is minden ingyenpénzt, az vesse rám az első követ, aki nem.
2023. máj. 3. 14:34
 29/34 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen igazad van amúgy 28,csak az az idegtépő,mikor azt hiszik,hogy kifejezetten azért annak a gyerekek.És még számolni sem tudnak,mert ha megtennék, akkor rájönnének,hogy rég megvoltak a gyerekek,mikor a kedvezményeket bevezették.Amúgy,ha 20 évvel ezelőtt lett volna bármelyik, akkor felvettem volna,mert tudtuk,hogy nagy családot akarunk.
2023. máj. 3. 16:40
 30/34 anonim ***** válasza:
100%

Én azt nem értem, hogy az emberek miért kötnek bele mindenkinek az életébe??

Ha még nem volt meg az esküvő, akkor "mikor lesz már esküvő?"

Ha még nincs gyerek, "mikor jön már a baba?"

Ha elmondod nekik, hogy terhes vagy, akkor "jaj, majd megtudod, milyen lesz! Az egész addigi életed ködbe vész!"

Ha megszületett az első baba, mikor lesz második?

Ha megszületett a második, "miért nem elég az egy?"

Ha már megszületett a második is, "mikor lesz harmadik?"

Ha megvan a harmadik baba is, akkor "a CSOK miatt vállaltátok?"

Vagy "ilyen világba három gyereket szülni? Felelőtlenség!!"

Na, ennyit az okoskodókról.

🥲🤦

2023. máj. 3. 16:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!