5 gyerek tényleg ennyire soknak számít ? A többi nagycsaládost is éri attrocitás ?
Mindenkinek beszólnak valamiért. Akinek nincs (nem lehet) gyereke, annak azért, hogy nem ér semmit egy nő, ha nem szül.
Akinek egy gyereke van, annak azért, hogy egyke a gyereke, mikor jön már a második baba.
Akinek kettő van, annak azért, hogy miért nincs három, vagy hogy miért vállalt kettőt, inkább egyet vállalt volna és annak több minden jutna.
Nektek pont azért, mert 5 van. Ha nem 5 lenne, akkor is beszólnának valamiért hidd el.
Nekünk csak 3 van, de a harmadiknál nálunk is megkérdezték, hogy terveztük-e :-D
Nekünk hatalmas örömforrás a gyerekek; ha valaki nem bír a sajátjaival, ne vetítse ki ránk a frusztrációját. De egyébként azt mond, amit akar, nem érdekel.
Ahogy írták, aki kötözködni akar, az bármibe beleszól. Mondjuk az ilyet atrocitásnak azért nem nevezném... Nekem is beszóltak már, hogy miért nem akarok gyereket, milyen nő vagyok én...? De már 30 éve szüleimnek is szóltak be - egyébként nem egyszer nagycsaládosok - hogy miért csak egy gyereket vállalnak és milyen "önzőek" már.
Enem igazából nem zavar, hogy hány gyereked van, ha te sem az alapján ítélsz meg a másokat hogy van-e gyereke vagy miért van kevesebb, mint nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!