Nálunk a lány a hisztisebb, de ez nem állja meg így a helyét. Láttam már nem egy borzasztóan hisztis kisfiút is.
2023. ápr. 29. 20:23
12/21 anonim válasza:
Nem értek egyet. Amúgy a férfi hisztéria például sokkal kezelhetetlenebb és indokolatlanabb, mint a női. Képesek, mint egy dacos kisgyerek, egyik pillanatról a másikra felrobbani, ha nem a kis elképzeléseik szerint alakulnak a dolgok. Az én férjem már azon kiborul, ha megkérem, hogy valamikor a nap folyamán majd vigye le a szemetet. Ő nem így tervezett. Fogorvos vagyok, minden ájulós esetem férfi volt és a hisztisek döntő többsége is. Ennyit a kérdésről.
2023. ápr. 29. 20:40
13/21 anonim válasza:
Nekem a fiam hisztis, a lányom sokat duzzog de sose volt egy hisztis természet. Nem hiszem, hogy ez a nemüktől függ.
1. babánál kislány felé húztam egy picit de talán csak azért, mert lányos anyukaként képzeltem el magam, nem volt ilyen érvem, hogy egyik vagy másik nemmel könnyebb vagy nehezebb lenne. 2. babánál úgy voltam vele ha az első fiú, legyenek ugyanolyan neműek, talán jobban ellesznek egymással ha nagyobbak lesznek (pl megbeszélnék a nőügyeiket stb) és ő kislány lett. Mindkét terhességem alatt, mikor orvos mondta a nemét, én nagyon örültem így is természetesen. :)
2023. ápr. 29. 20:53
14/21 anonim válasza:
Fiam van, eddig óriási szerencsém van vele, minimális a hiszti. De sok kis barátja van vegyes neműek én semmi különbséget nem látok. Van ilyen-olyan habitusú gyerek és egy “hisztisebb” sem rossz, vagy neveletlen gyerek egyszerűen érzékenyebb. Nem végeztem nagy mintán felmérést de a tapasztalatom azt mutatja, hogy ez a sztereotípia oltári nagy baromság. Btw életem első szerelméből azért szerettem ki 16 évesen mert egy óriási hisztériát csapott mert az anyja megkérte tegye a mosogatóba a koszos tányérját. Na az hiszti volt és határozottan állíthatom, hogy fiú az illető 🙃
2023. ápr. 29. 20:54
15/21 A kérdező kommentje:
Hát akkor tényleg a férfiak a hisztisebbek :D
#12, na az azért elég durva, hogy egy szemétlevitel miatt hisztizik...
Sajnos sok férfi még felnőtt korban sem "felnőtt".
2023. ápr. 29. 21:44
16/21 anonim válasza:
Én pont azért akartam lányt, mert féltem, hogy a fiúk elevenebbek. Hát fiam lett. Futok is utána egész nap.
2023. ápr. 29. 22:33
17/21 anonim válasza:
A legnagyobb fiam nagyon hisztis volt, de az unokahúgom nyomába nem ér,az a kiscsaj nagyon hisztis, a kisebb fiam meg mindig egy tündér volt.
2023. ápr. 29. 22:42
18/21 anonim válasza:
16. Szerinted a lányos anyukák nem futnak? 😅
2023. ápr. 29. 23:02
19/21 anonim válasza:
Nekem a kisfiam szerintem sokkal hisztisebb ,akaratosabb mint a lányom!
2023. ápr. 30. 06:25
20/21 anonim válasza:
Nem
Nekem a fiúk hisztisebbek, de gyanítom, hogy csak véletlen..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!