Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kit támogat a munkaügy központ...

Kit támogat a munkaügy központ a kismamaság alatt a tanulásban?

Figyelt kérdés
Nem tudom eldönteni, hogy menjek-e okj tanfolyamra részletfizetés mellett vagy ne? Olcsó lenne most a tanfolyam, de szeretnék majd az angolhoz munkaügyi kp-os támogatást kapni, csak nem tudom, hogy ha megyek okj-ra, akkor emiatt nem zárom-e ki magam a támnogathatóak közül? Szerintetek? A munkahelyem már jelezte, hogy az anyukák nyűgök, nem kell visszamenjek, vagy ha mégis, akkor majd úgy csinálják, hogy magamtól eljöjjek. Ezt az ideget gyereke mellett nem fogom megkockáztatni. Mikr tanuljak és mit, mármint a képzési támogatásr illetőleg?
2008. dec. 29. 13:44
 1/2 anonim ***** válasza:
sziasztok engem is érdekelne a dolog, de én hallottam olyat, hogy gyes, gyed( itt most tök min1) alatt ingyenesek a tanfolyamok, de akár hogy is próbálok utána nézni itt neten, nem találok róla semmit.
2008. dec. 29. 13:47
 2/2 anonim ***** válasza:
A munkaügyi központ honlapján azt olvastam,hogy a gyesen lévő anyukák kérhetnek képzési támogatást,ha a tanfolyam ideje nem haladja meg a heti 20 órát,és ha a gyermek elmult 1 éves.De pontos felvilágositást szerintem a központba lehet személyesen kérni.
2008. dec. 29. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!