Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen kaják voltak a "legextr...

Milyen kaják voltak a "legextrémebbek" amiket megkivántatok a kismamaság alatt?

Figyelt kérdés
nekem a puffasztott kukorica - kuki - jön be tejszínhabbal! :-S
2010. ápr. 13. 22:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

huh nekem ez nagyon durván hangzik. :) de egészségetekre :)

én eleinte folyton tejlevest kivántam. most meg folyton sajtos párizsit eszek paprikával, meg van h leülök és megeszek 5-8paradicsomot. nekem ezek extrémek a parit sem és a paprikát sem ettem korábban :)

2010. ápr. 13. 22:27
 2/14 A kérdező kommentje:
az első terhességemnél semmi extra nem volt- ezen most én is csodálkozok! kimondva a hányinger kerület, de mikor megeszem.... :-)
2010. ápr. 13. 22:29
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Az elsö pár hónapban majdnem kizárólag tejet ettem citrommal - minden más kijött belölem.
2010. ápr. 13. 22:38
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

mondjuk nem extrém, de nagyon hülledeztek rajtam:

pár hetes lehettem amikor idén január vágán egy szombat éjszaka (kb. 22órakor) az egyik múltiból kifele jövet -10 fokban jégkrémet ettem,nagy pironkodva! :-) no meg a hűtőből kivett kólába még jégkockát is tettem, biztos ami biztos alapon! :-)

2010. ápr. 14. 08:48
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Másfél adag kínai kaja (pirított tészta meg valami csirkefalatok) szójaszósszal,de úgy, hogy a szaft csorgott az államon:) Azóta viszont nem igazán kívánom - az az általános tendencia, hogy amiből nagyon bezabálok, azt utána nem tudom megenni egy ideig.

Nálam inkább a mennyiségek rémisztőek, meg olyasmik hogy este tízkor töpörtyű sóval magában (önmagában a sót is nagyon kívánom, mindent sózok) és hogy a másnapos főtt kaját nem nagyon bírom megenni, ellenben a frissből bármennyit.

És nem nagyon tudok lenyelni tablettát, egy magneB6-ot húsz percig szorongatok mire ráveszem magam hogy lenyeljem. Mintha összeszűkült volna a torkom:)

Ja, és az elsők között volt, amit megkívántam, a citromos Gösser sör:) nagyon finom:)

2010. ápr. 14. 09:13
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem számít extrémnek csak úgy magában, viszont tudni kell hogy én mindig is utáltam a gyümölcslevest, egy falatot nem ettem volna belőle soha a terhességem előtt, viszont egyik pénteken annyira megkívántam (ebédlőben éreztem az illatát) hogy ahogy hazaértem főztem pontosan 5 litert és a hétvége alatt meg is ettem :)

Érdekes, hogy azóta sem, szóval nem tudom mi történt velem azon a hétvégén :)

2010. ápr. 14. 10:12
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Én sosem voltam kólás, de állandóan azt kívántam az elején, meg rengeteg paradicsomot.
2010. ápr. 14. 10:21
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Én rengeteg uborkát ettem, a mai napig kívánom a dinnyét, de volt úgy hogy este 11fele pizzát ettem barackbefőttel. Most itt a fagyi szezon így majdnem minden nap lemegyek a cukiba. De ezeken kívül nem volt olyan nagyon extrém dolog.
2010. ápr. 14. 10:27
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Sült hagymás kenyér barack lekvárral...
2010. ápr. 14. 12:36
 10/14 A kérdező kommentje:

:-D

hát- megnyugodtam, hogy nem csak rám néz a férjem úgy, mintha nem lennék egészen normális! :-D

2010. ápr. 14. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!