Akik nem akarnak gyereket vállalni ők vajon tudják, hogy
gyerek nélkül lehet élni, de minek illetve mikor fognak
erre ráeszmélni?
Mi van? Ha nem akarnak gyereket vállalni, akkor már ráeszméltek, nem?
2023. ápr. 25. 21:35
2/23 A kérdező kommentje:
arra mikor eszmélnek rá akik ellene vannak, hogy gyerek nélkül lehet élni, de minek?
Nem gondolkozik mindenki ugyanúgy és ez így van jól. Másnak más a fontos az életében. Nem mindenki való szülőnek és nem mindenkinek a gyerektől lesz teljes az élete.
Nekem van és a saját életemet el sem tudnám képzelni máshogy, de maximálisan megértem azt, aki nem akar.
2023. ápr. 25. 21:40
Minek? Annak, hogy legyen miről kérdést feltegyél.
2023. ápr. 25. 21:40
Gyerek nélkül lehet élni, de minek?
Nem mindenkinek való gyerek. Illetve vannak "önző" emberek. (nem bántás), akik a saját életüket teljesnek érzik gyerek nélkül. Van hobbijuk, ki tudnak teljesedni a munkájukban, előrébb helyezik a saját boldogságukat annál, hogy létrehozzanak egy új életet. És ez így van rendjén. Nem lehetnek mindenkinek ugyanolyan vágyai.
Illetve vannak azok a fajta önző emberek akik mindenáron gyereket akarnak világra hozni, mert szerintük nincs értelme az életüknek gyerek nélkül, aztán a gyerekeknek vagy jó sorsa lesz, vagy nem.
2023. ápr. 25. 21:43
Gyereket vállalni bárkinek lehet, de minek, ha az illető nem alkalmas rá?
2023. ápr. 25. 22:00
Van gyerekem, de sosem akartam és ha visszemehetnék az időben nem is lenne!
2023. ápr. 25. 22:14
Semmi, ismerősöm most barátnője lányát pátyolgatja miután öregen rájött hiányzik a gyerek. Plusz kutyája lett.
2023. ápr. 25. 22:14
Ez a kérdés minek született?
2023. ápr. 25. 22:16
Gyerek nélkül is élhet az ember boldog és teljes értékű életet, illetve gyerekkel is lehet. Nekem kellett gyerek mert ettől éreztem teljesnek az életem sosem érdekelt a karier, van munkám szeretem de nem különösebben érdekel stb... Nővéremnek nincs gyereke de nem is szeretne. Mégis van értelme az életének. Neki a karriere nagyon fontos annak építésében talál boldogságot, ketten is jól elvannak a férjével, élvezi a laza estéket, hogy nincs akkora felelősség hogy a férjével bármelyik este elszívhat egy cigit, bármikor elmehetnek szórakozni, bárhol bármikor szexelhet, ha akar egész nap olvashat. Neki egy gyerek nem férne bele a mindennapjaiba de az én fiamra imád vigyázni. Neki az a havi 1-2 találkozó gyerekkel éppen elég és teljesen kielégítő.
2023. ápr. 25. 22:21
Kapcsolódó kérdések: