Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A nők teste tényleg megváltozi...

A nők teste tényleg megváltozik szülés után tartósan?

Figyelt kérdés

Én ezt a problémát nem tapasztaltam a saját és ismertségi köröm alapján. Mármint a szülés után oké, hogy valakinek eltart pár hónapig, akár egy évig is, hogy leadja a plusz kilókat, de az ismerősök között senkinek nem változott meg jelentősen a testalkata szülés után. Aki vékony volt, az maradt, aki hízékony, az továbbra is hízékony maradt. Persze apróbb változások vannak, a melleim már nekem se olyanok mint régen, de ezek a változások még egy jó fehérneműben sem látszanak.

Ti mit tapasztaltatok? Drasztikusan megváltoznak a nők szülés után? Vagy csak magukkal szemben kritikusak?

2023. ápr. 24. 14:57
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Az én ismerősömnek szélesebb lett a csípője.
2023. ápr. 24. 18:50
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem vannak csíkjaim a hasamon, és a csípőmnél, de szépen elhalványodnak idővel nyáron mikor lebarnulok pl nem is lászik,néhány viszérrel mondjuk gazdagodtam. Alapjáraton homokóra testalkatom van széles váll széles csípő, ez nem is változott nem lettem szélesebb. Mindegyik terhességem után kellett kis idő(hónapok) még vissza alakult a derekam is,a hasam sem volt plöttyedt, meg pl a gátmetszés helye is teljesen eltűnt, a melleim is csak egy kis ideig olyanok mint egy üres tejes zacskó,aztán visszalakulnak. Szerencsésnek tartom magam mert elég hamar regenerálódom,pl most a 3. Terhességemnél csodálkoztak a dokik,hogy van már két gyerekem mert sehol nem látszódott Rajtam. 21,26,32 évesen szültem,+15,+8,+10 kilót híztam, de a kórházból +4,-1,+1 kilóval jöttem ki. Hozzá kell tenni,hogy elkezdek mozogni amint lehet, meg figyelek az étkezésre, mert nem vagyok az a típus aki bármit ehet nem hízik sosem.
2023. ápr. 24. 20:44
 13/19 anonim ***** válasza:
7%
Napi emlékeztető miért nem szabad nősülni
2023. ápr. 25. 02:35
 14/19 anonim ***** válasza:
71%
36 évesen szültem, súlyos emdometriózisom van, többször műtöttek. A hasam puffad, így az "nagy" amúgy is, olyan hegem volt már, mint a császáros, szóval az sem azért van. Striám nem lett, a melleim sosem voltak nagyok, csak egy hónapot volt tejem, szóval kb hasonlóak most, mint anno. A változások java szerintem nem a terhesség miatt volt, ami biztosan onnan van, az a kattogó csípőm 😅 akkor kezdte, mikor visszatértem szülés után a sporthoz.
2023. ápr. 25. 06:32
 15/19 anonim ***** válasza:
88%
#13 Gyereket nem csak házasságban lehet vállalni, nyomi.
2023. ápr. 25. 06:53
 16/19 anonim ***** válasza:
86%
13-nak. Na meg az emberek a korral is változnak. Ha nem tetszik az öregedés folyamata, vagy egy a testet ért trauma miatti változás, esetleg nem tudod elfogadni a hegeket (amik bármilyen műtét vagy baleset miatt lehetnek) akkor javaslom hogy költözz ki egy tanyára vagy egy erdőbe egyedül remeteként, nehogy kapcsolatod legyen. Mert a fenti változásokhoz nem kell nősülni, de még csak szülni se. Elég ha csak együtt vagy valakivel 10+ évig. De téged ez nem fenyeget mert felszínes vagy és max 2-3 évig bírják melletted mások.
2023. ápr. 25. 13:23
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Az erdő jó ötlet. Ott tudsz medvékkel ismerkedni. :)
2023. ápr. 26. 11:23
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Áh a medvék kövérek, télre megzsírosodnak, tél végére lefogynak, szerintem ennyi változást nem viselne el a 13-as. Mi az hogy változik a medve teste?!

Javaslom a farkasokkal pajtizást 🤗

2023. ápr. 26. 15:51
 19/19 anonim ***** válasza:

"tényleg megváltozik"

Tényleg. Elveszítik azt a nagy púpot a hasukról.

Legalábbis jó esetben. De van aki visszahízza.. 😁😁

2023. aug. 16. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!