Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ballagásra elvinnétek 2 kicsi...

Ballagásra elvinnétek 2 kicsi gyereket?

Figyelt kérdés
Én őszintén szólva nem és nem akarják megérteni. A férjem unokahúga ballag, a kicsik pedig 4 és 1 évesek. Nálunk ilyenkor megbolondul a város, már hajnalban dugóban állsz, parkoló sehol, több ezer ember mindenhol, amúgysem látni a ballagó rokont, a beszédet pedig egy ilyen pici sem állja végig nyugton. Persze anyós és sógornőm is már kezdi a sértődést. Ezek után meg pont alvásidőben lesz össznépi evészet. Nem értem miért várják el, hogy ott legyen a 2 kicsi.
2023. ápr. 21. 22:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
9, a kérdező anyósa nyafog, és az anyja fog vigyázni a gyerekekre.
2023. ápr. 22. 07:51
 12/19 anonim ***** válasza:
22%

Tavaly nyáron volt a húgom ballagása. Akkor 9hónapos volt a kicsi, 3 éves a nagy.

Először úgy volt, hogy nem megyünk. De addig őrlődtem rajta, míg beültem a 2 gyerekkel a kocsiba és mentünk.

En megbántam volna, ha a húgom nagy napján nem vagyok ott.

A gyerekek meg simán elvoltak.

Szóval én mennék. Ahogy megyek is idén is velük. Most az öcsém ballag.

(Most 1.5 és 4 évesek)

2023. ápr. 22. 08:22
 13/19 anonim ***** válasza:
A virágátadásra elviszem majd a kicsimet, aztán hazamegyünk, és az ebéden találkozunk.
2023. ápr. 22. 08:51
 14/19 anonim ***** válasza:
70%

Nekem egy 1 éves van és kb biztos, hogy nem viszem a ballagásra.

Csak szenvednénk vele, mert menni akarna mindenhova de ugye egy 1 éves még nem tud viselkedni. És megülni sem.

2023. ápr. 22. 10:05
 15/19 anonim ***** válasza:
70%
Ha nem muszáj, nem vinnék ekkora gyerekeket ballagásra. Nekik ez csak nyűg, de így a szülőknek is, akiknek folyamatosan rájuk kell figyelni, az a vége, hogy szenvedtek mind a négyen.
2023. ápr. 22. 10:15
 16/19 anonim ***** válasza:

Nem.

Így meg hogy simán meg tudod oldania felügyeletüket, biztosan nem vinném.

2023. ápr. 22. 11:14
 17/19 anonim ***** válasza:
Ha van, aki vigyázzon rájuk, én sem vinném, nekik ez nem élmény, ti sem tudnátok rendesen figyelni a ballagóra. Az ebéd más tészta, de függ a létszámtól is, meg attól is, mennyire nyugodtak a gyerekek, mert ez nyilván a ballagóról szól.
2023. ápr. 22. 14:23
 18/19 anonim ***** válasza:

Vinnem igen, mert a gyereknek is elmeny. Kioltozni, keszulni, menni valahova. - hát nem tudom, akkor biztos azért ordít a legtöbb kigyerek, mikor pl rászólnak, hogy csendben vagyunk, nem, most nem rohangálunk, mert annyira nagyon élvezi az egészet. :D

Dehogy vinném, minek? Végignyűglődnék az egész napot.

2023. ápr. 22. 15:57
 19/19 anonim ***** válasza:
A nagyobbat szerintem elvinnem, a kisebbre jobb ha vigyáz addig valaki.
2023. ápr. 22. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!